1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Astazi, 10 iulie, XPRIMM ...

Astazi, 10 iulie, XPRIMM implineste 26 de ani!

XPRIMM - brandul de care sunt legate principalele evenimente si publicatii dedicate pietei romanesti de asigurari si principalul furnizor de informatii de specialitate din CEE, SEE si CIS – implineste astazi, 10 iulie, 26 de ani!

Este o companie inca tanara (fata de gigantii asigurarilor - GENERALI, VIG, ALLIANZ sau GRAWE), care a mai trecut inca un prag din multele pe care le-a intalnit in cale si le-a depasit cu ajutorul vostru, al nostru, al tuturor.

Suntem recunoscatori fiecaruia dintre cei care au facut parte din XPRIMM Team de-a lungul anilor, celor care inca fac parte din echipa, precum si celor care si-au continuat drumul in alte companii. Fiecare a avut o contributie importanta in devenirea XPRIMM. 

Suntem recunoscatori intregii piete de asigurari, care ne-a fost alaturi de-a lungul acestor ani!

Va reamintim ca, in aceasta vara, campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN!, cel mai longeviv astfel de demers dedicat educatiei rutiere, continua cu cea de-a 9-a editie.

Si nu uitati sa va notati in calendar data de joi, 29 august 2024, pentru a participa la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor - GPPA, ajunsa la editia  a XXIV-a.

Va iubim si va dorim o vacanta placuta in continuare!