1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Aspecte ce vizeaza oportunitatile ...

Aspecte ce vizeaza oportunitatile de dezvoltare a pietei de capital au fost examinate in cadrul unei sedinte comune a CNPF, BVM si societatile de investitii

Conducerea Comisiei Nationale a Pietei Financiare, in data de 17 martie, a avut o sedinta comuna cu participarea reprezentantilor Bursei de Valori a Moldovei si a societatilor de investitii, in cadrul careia au fost examinate directiile de perspectiva pentru dezvoltarea a pietei de capital.

Intrunirea a fost organizata la initiativa Consiliului de Administratie al CNPF cu scopul de a constata vulnerabilitatile specifice, ce vizeaza functionarea pietei de capital, barierele care impiedica dezvoltarea pietei date si, respectiv, de a identifica instrumentele si actiunile necesare pentru a asigura cresterea atractivitatii acesteia.

Participantii profesionisti ai pietei nebancare prezenti la intrunire au vorbit despre problemele specifice cu care se confrunta si unele propuneri de imbunatatire a cadrului normativ. Conducerea CNPF i-a indemnat pe participanti sa sprijine eforturile autoritatii de dinamizare a activitatii pietei de capital si sa se implice in educatia financiara a populatiei.