1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Asirom VIG va asigura sanatatea ...

Asirom VIG va asigura sanatatea personalului Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a atribuit Asirom VIG, in urma unei licitatii, un contract de servicii de asigurare de sanatate pentru salariatii institutiei si dependentii acestora. Contractul se va derula pe o perioada de doi ani si a fost semnat pentru 1,423 milioane de lei, de la un estimat de 2,106 milioane de lei.

"Principalul obiectiv avut in vedere de autoritatea contractanta este cel legat de asigurarea stabilitatii organizationale tinand cont de necesarul optim de personal, precum si starea de sanatate a acestuia. O organizatie performanta are la baza salariati motivati, performanti si fideli institutiei. In general obiectivele organizationale pot fi atinse doar daca conditia prezentata mai sus este indeplinita. Asadar, starea de sanatate si motivatia ridicata in randul personalului vor determina o scadere a fluctuatiei de personal si vor asigura stabilitatea organizationala si, implicit, realizarea obiectivelor organizationale", scrie in caietul de sarcini.

Polita va acoperi aproape 350 de persoane.

La procedura publica au participat si Omniasig VIG, Groupama si asocierea formata din Signal Iduna Asigurare Reasigurare (lider) si Campion Broker de Asigurare.

Mai multe detalii AICI

Asirom VIG este parte a grupului austriac Vienna Insurance Group si unul dintre primii 10 asiguratori locali dupa nivelul primelor subscrise in 2021.