1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Asirom VIG ramane asiguratorul ...

Asirom VIG ramane asiguratorul NUCLEARELECTRICA pentru raspunderea profesionala a conducerii companiei

Societatea Nationala NUCLEARELECTRICA (SNN) a incheiat cu Asirom VIG, in urma unei licitatii, un contract de furnizarea a serviciilor de asigurare de raspundere profesionala/raspundere civila a administratorilor si directorilor SNN (polita de tip D&O - Directors&Officers).

Cu o durata de 12 luni, polita a fost semnata pentru suma de 199.000 euro, de la un buget estimat al procedurii de 200.000 de euro.

Asirom VIG a fost unicul ofertant inscris la licitatie.

Mai multe detalii despre atribuire AICI, iar despre licitatiei AICI.

Asigurarea va acoperi orice persoana care a fost, este sau devine, in perioada de asigurare, administrator si/sau director al SNN.

Prin "director" se intelege acea persoana careia i-au fost delegate atributii de conducere a societatii prin decizie a Consiliului de Administratie si care incheie un contract de mandat cu SNN, in conformitate cu prevederile Legii societatilor nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Limita raspunderii in agregat (suma asigurata) va fi de 27.000.000 euro, cu urmatoarele precizari:

- limita individuala de raspundere va fi de 3.000.000 euro pentru fiecare membru al Consiliului de Administratie asigurat si pentru fiecare director cu contract de mandat;

- limita raspunderii in agregat pentru toti membrii Consiliului de Administratie (in total 7 membri) va fi de 21.000.000 euro;

- limita de raspundere in agregat pentru cei 3 directori cu contract de mandat este de 6.000.000 euro.

Anterior, Asirom VIG a asigurat raspunderea profesionala a conducerii SNN pentru suma de 169.900 euro. Mai multe detalii AICI.

Asirom este parte a grupului financiar Vienna Insurance Group (Austria) si unul dintre primii 10 asiguratori locali dupa nivelul rezultatelor din activitatea de subscriere.