1asig.ro
1asig.ro

Asiguratorul britanic AVIVA dezvaluie o serie de cereri de despagubire mai putin obisnuite cu care s-a confruntat

5 min. / 1.540 cuvinte
De la telefoane scapate in crema, la masini "atacate" de cartofi si caprioare ce au luat cu asalt piscinele consumatorilor, reprezentantii asiguratorului britanic AVIVA pot spune ca nu mai sunt usor de surprins de catre asigurati. Astfel, asiguratorul dezvaluie o serie de cereri de despagubire prin asigurare mai putin obisnuite cu care s-a confruntat din partea clientilor sai din Marea Britanie.

PROMO


Condimentam cu sare si otet? - Un client AVIVA, detinator al unei polite auto, a raportat un incident cu un tractor care transporta cartofi. Cartofii au zburat de pe remorca si au "atacat" masina asiguratului. Cand a raportat incidentul la AVIVA, consumatorul a declarat ca: "Nu au existat raniti, dar au ramas niste chipsuri in locurile in care cartofii au lovit masina."

O caprioara in piscina mea - O caprioara a cazut in piscina pe care un asigurat AVIVA o amenajase in aer liber, provocand mai multe pagube si o mica inundatie. Din fericire, o organizatie caritabila locala a reusit sa salveze caprioara, in vreme ce AVIVA a despagubit asiguratul pentru evenimentul respectiv.

De ce a traversat gaina drumul? - Nimeni nu stie cu siguranta, spune AVIVA, care povesteste ca o femeie din Marea Britanie, detinatoare a unei polite auto, a avut o zi... altfel. A franat brusc, pentru a evita o gaina care se deplasa pe autostrada, masina sa fiind acrosata de soferul care se afla in spate.

Sanatate! - Un client AVIVA, detinator al unei asigurari de locuinta, era pe punctul de a lua masa de pranz, stand confortabil pe canapea, insa a fost luat prin surprindere de propriul stranut, care a reusit cumva sa catapulteze toata supa pe covorul si canapeaua asiguratului.

Invadatorul cu opt picioare - Un client AVIVA a intrat in panica in timp ce conducea, dupa ce a vazut ca un paianjen se plimba nestingherit pe picioarele sale, si a avariat un autoturism parcat. Nici asiguratul, nici paianjenul nu au fost raniti, subliniaza AVIVA.

Un caine prea entuziasmat - Un caine prea entuziasmat si-a fluturat coada atat de tare, incat a reusit sa darame o doza de bere, continutul acesteia ajungand direct pe laptopul proprietarului.

Primiti cu... drona? - O drona s-a izbit de casa unui asigurat AVIVA, daramand o tigla. Atat drona, cat si tigla au cazut, apoi, pe masina clientului AVIVA, care era parcata in fata casei, provocand pagube ce au fost acoperite de asiguratorul britanic.

Prajitura cu crema si... smartphone - O britanica, detinatoare a unei asigurari de locuinta, a solicitat inlocuirea telefonului, dupa ce dispozitivul a incetat brusc sa functioneze, cand a trebuit sa inoate printr-un castron de crema pentru prajituri.

Cri, cri... cricket - Un asigurat AVIVA, care astepta in fata unui club de cricket, in propria-i masina, a raportat ca, din senin, o minge de golf i-a lovit capota. Clubul de golf a declarat ca nu e strain de astfel de incidente, acela fiind cel de-al treilea incident de acest gen intr-o singura saptamana.

O reteta exploziva - Un asigurat AVIVA, care pregatea un tort de morcovi, a fost luat prin surprindere cand usa cuptorului a explodat, pagubele provocate fiind acoperite de AVIVA.

Noroc sau ghinion cu carul? - AVIVA a solutionat cererea de despagubire a unui asigurat care a spus ca masina sa a fost lovita de o autovidanja, o parte din continutul acesteia afectand autoturismul celui care a raportat incidentul.

Pisoiul cu talent de decorator - Un asigurat AVIVA care isi reamenaja locuinta a raportat ca, in timpul actiunii, s-a impiedicat de pisoiul familiei, improscand cu vopsea covorul si mobilierul din sufragerie.

O masina cu zgomote ciudate - Un client AVIVA a varsat o cutie de suc in masina, dupa ce a intrat in panica vazand o viespe in interiorul autoturismului. Sucul a afectat instalatia electrica a masinii si a provocat daune sistemului audio si celui de navigare prin satelit.

E ceva... putred aici - Un asigurat AVIVA a pus pungile cu cumparaturi pe canapeaua din bucatarie, dar fara sa observe ca, in momentul respectiv, mai multe banane au cazut si s-au "refugiat" in spatele unor perne decorative. Cateva zile mai tarziu, clientul AVIVA a descoperit ca era ceva putred in aceasta situatie si, mai mult, ca bananele au lasat in urma o pata de care canapeaua nu era chiar mandra.

"De la neobisnuit cotidian, pana la bizar de-a dreptul, primim tot felul de cereri de despagubire din partea clientilor nostri, genul de cazuri in care oamenii spun "trebuia sa fi fost acolo". Asigurarea este conceputa pentru evenimentele neprevazute si, dupa cum reiese din propriile noastre experiente, sunt o multime de situatii care nu au putut fi prevazute. Indiferent de circumstante, prioritatea noastra e sa ajutam clientii sa indrepte lucrurile, indiferent ce inseamna asta - inlocuirea unor geamuri sparte, furnizarea unui covor nou etc.", spune Gareth HEMMING - MD, Personal Lines, AVIVA.

1.407 accesari