1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Asiguratii SIGNAL IDUNA ...

Asiguratii SIGNAL IDUNA beneficiaza gratuit de consiliere prin telemedicina daca sunt diagnosticati cu COVID-19

Persoanele care detin o polita de asigurare de sanatate de la SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare pot beneficia gratuit de serviciul de consiliere prin telemedicina, in situatia in care sunt diagnosticati cu COVID-19, au anuntat oficialii companiei.

Perioada de gratuitate pentru serviciul dedicat consilierii COVID-19 este valabila pana la finalul lunii septembrie 2021, acesta putand fi accesat pe parcursul perioadei in care persoana diagnosticata se afla in carantina.

Specialitatile pe care asiguratii le pot solicita in mod gratuit prin serviciul dedicat de telemedicina sunt consultatiile de medicina interna si de consiliere psihologica.

Prin acest serviciu, SIGNAL IDUNA vine in sprijinul asiguratilor sai, oferindu-le posibilitatea de a fi monitorizati de un cadrul medical specializat in medicina interna care sa le urmareasca evolutia starii de sanatate, dar si de a accesa sesiuni de consiliere psihologica pentru a-i ajuta sa faca fata din punct de vedere emotional stresului si ingrijorarii ce pot fi amplificate de primirea acestui diagnostic si de perioada carantinei. Serviciul este disponibil pentru cei peste 190.000 de asigurati din portofoliul companiei, dar si pentru cei care vor incheia o asigurare de sanatate SIGNAL IDUNA in perioada urmatoare.

"Am fost cu totii martori la incercarile pe care pandemia le-a adus, in special in randul celor care au trecut prin boala sau care au avut apropiati incercati de efectele acestui virus. Mai mult decat oricand, oamenii au realizat in aceasta perioada cat de important este sa aiba acces la un medic, atunci cand spitalele si clinicile erau aglomerate cu pacienti cu COVID-19. Multi dintre ei au inteles ca o asigurare de sanatate poate raspunde acestei nevoi. Iar la randul nostru, dorim sa le aratam asiguratilor ca suntem alaturi de ei si le oferim tuturor, indiferent de tipul de polita pe care o detin, suport medical si emotional in cazul diagnosticarii cu COVID-19, prin posibilitatea de a accesa rapid un medic in perioada de carantina la domiciliu", declara Nicolae TROFIN, Membru al Directoratului SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare.

Pentru a beneficia gratuit de serviciul de consiliere prin telemedicina dedicat COVID-19, asiguratii SIGNAL IDUNA pot efectua o programare prin Call Center-ul SIGNAL IDUNA, operatorii fiind disponibili 24/7, sau prin aplicatia Signal Care Assistant. Timpul de programare este de pana la 6 ore de la primirea solicitarii. Ulterior, medicul de medicina interna sau psihologul va contacta persoana asigurata si ii va oferi asistenta telefonica sau prin apel video cu privire la problema medicala abordata: simptome, riscuri posibile si aspecte de urmat in perioada de carantina.

Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania. Fondat in urma cu peste 110 ani, Grupul SIGNAL IDUNA si-a castigat o reputatie excelenta ca furnizor puternic si de incredere pentru asigurari si servicii financiare, oferind o gama larga de solutii (asigurari, servicii bancare si investitii) clientilor individuali si corporate.

In prezent, SIGNAL IDUNA este prezenta pe pietele de asigurari din Germania, Polonia, Ungaria si Romania.

Pe piata locala, SIGNAL IDUNA si-a inceput operatiunile in anul 2008. Portofoliul companiei include: asigurari de sanatate private pentru familie si pentru companii, asigurari de viata, asigurari de accident. SIGNAL IDUNA ofera solutii de reasigurare, analiza si servicii de consultanta in ceea ce priveste subscrierea riscului pentru gestionarea optima a asigurarilor de sanatate.

Compania de asigurari SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare a incheiat anul 2020 cu o crestere de 27% a volumului de prime brute subscrise comparativ cu anul anterior, depasind, astfel, valoarea de 129 milioane lei. Compania a ramas lider al pietei de asigurari de sanatate, potrivit raportui emis de Autoritatea de Supraveghere Financiara.