1asig.ro
1asig.ro
Asigurarile de locuinte - tema din ...

Asigurarile de locuinte - tema din aceasta saptamana a campaniei "Stii totul despre asigurari si castigi"

5 min. / 1.540 cuvinte
Dupa o saptamana dedicata unor notiuni generale din domeniu si una axata pe cateva aspecte mai putin cunoscute consumatorilor privind asigurarile auto - precum decontarea directa sau asigurarea Carte Verde -, a treia etapa a campaniei nationale de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi" aduce in centru asigurarile de locuinte.

PROMO


Ce acopera o asigurare obligatorie de locuinta si cum functioneaza? De ce ai nevoie si de o asigurare facultativa? Cum te poti proteja impotriva riscului de incendiu sau a spargerilor? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care consumatorii vor primi raspuns. Etapa a 3-a a concursului se desfasoara si cu sprijinul PAID Romania.

Daca nu ai facut deja acest lucru, da-le de veste clientilor tai si invita-i sa participe: cunostintele financiare le pot aduce premii importante! Iata cum se desfasoara procesul de concurs.

Mai intai, invita-i sa urmareasca filmuletul de mai jos, ca sa se asigure ca sunt gata pentru test!


Apoi, trebuie sa intre aici pentru CONCURS. Raspund la 6 intrebari simple si completeaza datele de inregistrare in competitie!

Si gata! Intra automat in tragerea la sorti in care au sansa sa castige unul dintre cele 3 vouchere de 200 de lei la un magazin online. De asemenea, daca participa la minim 2 etape saptamanale, devin eligibili pentru Marea Finala unde pot castiga un voucher de 2.500 lei.

Daca vor mai multe detalii despre cum functioneaza concursul, indeamna-i sa il asculte pe Vlad GRIGORESCU - el explica aici cum se desfasoara totul. Invita-i sa arunce si un ochi pe regulamentul oficial de aici.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR si ISF. Partenerii proiectului sunt GENERALI Romania, AEGON, DESTINE Broker, EUROINS Romania, FUNK Broker, BRD Asigurari de Viata, SIGNAL IDUNA, INTER Broker, ASISOFT, AON Romania, ASIGEST, CAMPION Broker, PRO FIDUCIARIA si GLOBASIG Broker.

1.238 accesari