1asig.ro
1asig.ro
Asigurarile auto sunt tema etapei ...

Asigurarile auto sunt tema etapei a doua a concursului "Stii totul despre asigurari si castigi"

5 min. / 1.540 cuvinte
Asigurarile nu reprezinta neaparat un subiect de conversatie popular in viata de zi cu zi, insa rolul lor in protectia financiara ramane unul extrem de important. Tocmai de aceea, APPA desfasoara, in perioada 16 noiembrie - 18 decembrie a.c., campania nationala de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi" - un proiect care propune o serie de concursuri desfasurate pe baza unor notiuni teoretice de baza.

PROMO


Campania a ajuns deja la cea de-a doua etapa a concursului, iar in acest context, a fost lansat cel de-al doilea filmulet care contine notiuni generale despre asigurarile auto, din care participantii se pot inspira pentru a fi mai aproape de castigarea celor 3 vouchere in valoare de 200 lei la un magazin online.

Care sunt diferentele dintre un RCA si un CASCO, ce reprezinta decontarea directa sau sistemul bonus-malus, dar si ce excluderi pot fi intalnite pe CASCO - acestea sunt doar cateva dintre informatiile incluse in aceasta etapa.

Persoanele care participa la cel putin doua etape intra automat in etapa finala a concursului, unde au sansa sa castige premiul cel mare, un voucher in valoare de 2500 lei.

Pentru a vizualiza filmuletul etapei a doua, intra pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro.

Totodata, iti poti invita prietenii, clientii sau colaboratorii sa participe si ei. Cunostintele financiare pe care le dobandesc cu acest prilej ii ajuta sa fie mai pregatiti in fata riscurilor, sa inteleaga mai multe despre protectia financiara si, de asemenea, ii pot ajuta sa castige premii importante.

Daca vor mai multe detalii despre cum functioneaza concursul, indeamna-i sa il asculte pe Vlad GRIGORESCU - el explica aici cum se desfasoara totul. Invita-i sa arunce si un ochi pe regulamentul oficial de aici.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR si ISF. Partenerii proiectului sunt GENERALI Romania, AEGON, DESTINE Broker, EUROINS Romania, FUNK Broker, BRD Asigurari de Viata, SIGNAL IDUNA, INTERBROKER, AON Romania, ASIGEST, CAMPION Broker, PROFIDUCIARIA si GLOBASIG Broker.

1.363 accesari