1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Asigurarea familiei si alte noi ...

Asigurarea familiei si alte noi programe de pregatire in asigurari

Pro Fiduciaria vine in sprijinul persoanelor care activeaza in domeniul asigurarilor si care, conform Normei ASF nr. 20/2018, trebuie sa acumuleze, pana la sfarsitul anului, 20 de credite aferente formarii profesionale continue. Cum? Imbunatatind constant calitatea serviciilor prin dezvoltarea si lansarea mai multor cursuri noi, respectand normele de calitate din e-learning, precizeaza oficialii companiei.

"Inca de la finalul anului trecut am inceput sa lucram la realizarea unor noi cursuri de pregatire profesionala continua. Am vrut sa ne asiguram ca persoanele care activeaza in domeniul asigurarilor vor putea, in acelasi timp, obtine din timp cele 15 ore obligatorii, impuse de Norma ASF, si sa invete lucruri utile pentru activitatea desfasurata", a declarat Florian GABA, General Manager, Pro Fiduciaria.

Din dorinta de a oferi exemple reale, si nu teoretice, continutul anumitor cursuri a fost realizat cu suportul unor companii de asigurari, dezvoltand impreuna studii de caz plecand de la produsele acestora de asigurare.

Pro Fiduciaria si-a propus pentru fiecare an o tema principala. Anul acesta tema este "Asigurarea familiei", al carei continut a fost impartit in mai multe module care raspund la intrebari precum: De ce cumpara lumea asigurari? De ce sa am incredere in asigurari? Cum pot sa ma asigur ca nu voi pierde ceea ce am? Cum pot sa ma asigur ca nu voi pierde sursa de venit? Cum pot sa ma asigur ca nu voi deveni brusc dator? Cate asigurari trebuie sa existe intr-o familie? Ce pot sa fac incat sa nu am nevoie de asigurari? Daca as fi client, ce asteptari as avea de la asigurari?

"Pentru anul viitor, Pro Fiduciaria isi propune sa lanseze alte cursuri noi, mult mai devreme, pentru ca distribuitorii de asigurari sa aiba posibilitatea de a le parcurge relaxat tot anul", a mai spus Florian GABA.

Mai multe detalii despre programele de pregatire obligatorie dezvoltate de Pro Fiduciaria sunt disponibile AICI.