1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Asigurarea Flex-En garde ...

Asigurarea Flex-En garde disponibila si pentru clientii platformei 42km.ro

Eurolife FFH Asigurari Generale si platforma online de evenimente sportive 42km.ro au incheiat un parteneriat pentru intermedierea asigurarii Flex-En Garde. Asigurarea poate fi adaugata in cosul de cumparaturi in procesul de inregistrare / plata a taxei de participare la diverse competitii sportive (maratoane, semimaratoane, curse de bicicleta, triatlon etc) si ramburseaza integral clientului pretul achitat daca din motive neprevazute nu mai poate ajunge la eveniment, anunta compania intr-un comunicat de presa.

Flex -En Garde este un produs inovativ, lansat de Eurolife FFH inca din anul 2019. In prezent, produsul este disponibil pe trei platforme de ticketing, respectiv iabilet.ro, bilete.ro si electriccastle.ro. Doar in 2023, peste 150.000 de clienti au achizitionat asigurarea Flex-Garde; dintre acestia aproximativ 1000 de clienti si-au recuperat banii platiti pe bilete la diverse evenimente. Printre evenimentele pentru care clientii si-au achizitionat asigurarea Flex-En garde se numara meciurile sportive, concerte, festivaluri, piese de teatru.

“Ne bucuram sa aducem mai aproape de participantii la evenimente sportive beneficii suplimentare, cu valoare adaugata si sa extindem astfel numarul platformelor online cu care lucram. Este inca un parteneriat care ne arata ca asigurarea poate functiona cu succes ca si produs complementar, pe langa obiectul principal de interes pentru client”, a declarat Anita NITULESCU, CEO Eurolife FFH Asigurari.

“42km.ro este o platforma care integreaza mai multe evenimente sportive pentru amatori. Ne dorim ca tot mai multi organizatori de astfel de evenimente sa opteze pentru un astfel de produs, astfel incat participantii sa aiba access la produse relevante pentru contextul de viata, de stil de viata pe care il au. Flex-En garde este un produs de asigurare care vine sa raspunda nevoii de protectie a banilor investiti pe biletul / inregistrarea la eveniment, si a fost introdus tocmai din dorinta de a ajuta clientul final. Din acest punct de vedere, cu atat mai mult ne bucura interesul pe care l-a trezit inca din primele zile disponibilitatea acestui produs in fluxul de achizitie”, a declarat Gabriel SOLOMON, fondator 42km.ro

Flex-En Garde acopera riscuri multiple care pot impiedica posesorul biletului sa ajunga la evenimentul sportiv, precum: evenimente de familie, evenimente medicale, evenimente materiale (pagube grave produse resedintei principale sau secundare, cu maximum 48 de ore inainte de eveniment), alte evenimente neprevazute: zboruri amanate/intarziate; vehicul care se strica sau este implicat intr-un accident in drum spre destinatia de calatorie; greve sau defectiuni ale transportului in comun, furtul documentelor fizice (ex. biletul la spectacol, voucher de cazare etc) ca urmare a unei agresiuni sau prin efractie din domiciliul sau masina asiguratului.

Despre Eurolife FFH Asigurari 

Eurolife FFH este o companie de top pe segmentul asigurarilor cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala. Eurolife FFH acopera un portofoliu complex de riscuri: asigurari de viata, asigurari de invaliditate, asigurari de somaj, asigurari de imobil, asigurari de accidente, asigurari de sanatate, asigurari de raspundere civila, asigurari de calatorie, asigurari de bilete. Produsele companiei sunt disponibile prin intermediul a patru canale de vanzare, respectiv: online, brokeri, parteneriate si bancassurance. Eurolife FFH include companiile Eurolife FFH Asigurari de Viata si Eurolife FFH Asigurari Generale, fiind o subsidiara a Eurolife FFH Insurance Group. Eurolife FFH Insurance Group face parte din Fairfax Financial Holdings Limited, unul dintre liderii pietei de asigurari la nivel international. Mai multe detalii gasiti pe: www.eurolife-asigurari.ro.

Despre 42km.ro

42km.ro este platforma de management a inregistrarilor la evenimente sportive de amatori. Platforma a fost initiata si dezvoltata de organizatori de evenimente sportive pentru organizatori de evenimente sportive. Cu o experienta de 14 ani pe piata, 42km.ro a gestionat peste 600 de evenimente, 500.000 de participanti, 190.000 de plati online.