1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Asigurare de viata si asistenta ...

Asigurare de viata si asistenta medicala pentru expati de la EUROLIFE FFH

EUROLIFE FFH pune la dispozitia partenerilor sai pentru emitere un produs de asigurare de viata si asistenta medicala pentru expati, cetateni straini care au nevoie de asigurare pentru obtinerea vizei sau a permisului de resedinta.

Acesta este un produs traditional de protectie, care vine cu o serie de beneficii pentru asigurat si familia acestuia: in cazul decesului din orice cauza, in caz de imbolnavire si accident prin acoperirea costurilor aferente serviciilor medicale, in paralel cu decontarea serviciilor medicale acordate de catre spitalele si policlinicile din reteaua de stat.

Asigurarea de viata si asistenta medicala pentru expati de la EUROLIFE FFH este disponibila in doua variante:

  • Asigurarea pentru obtinerea VIZEI - disponibila in doua tipuri de pachete cu suma asigurata maxima de 150,000 lei, respectiv 55,000 lei.
  • Asigurarea pentru obtinerea RESEDINTEI - disponibila in 6 variante de pachete cu sume asigurate maxime cuprinse intre 6,000-50,000 lei.

Produsul este disponibil pentru emitere prin platforma dedicata partenerilor EUROLIFE Partners, sau prin intermediul consultantilor companiei. De la lansare si pana in prezent, emiterile au inregistrat cresteri constante.