1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Aon lanseaza o divizie de reasigurare in Arabia Saudita

Aon a infiintat o noua divizie de brokeraj de reasigurare in Arabia Saudita, dupa ce a obtinut o licenta in acest sens din partea bancii centrale a tarii, informeaza Global Reinsurance. Lansarea noii entitati - Aon Reinsurance Brokers Saudi Arabia (ARBS) - este in conformitate cu "Saudi Vision 2030", o initiativa care vizeaza reformarea spatiului de asigurari al tarii. Mohammad Al MARHOON va ocupa functia de Director General al noii unitati.

"Infiintarea unitatii noastre locale de reasigurare sustine progresul strategiei globale a Aon Reinsurance Solutions in regiune si se aliniaza la "Kingdom's Vision 2030". De asemenea, ne va oferi oportunitatea de a forma talente saudite, care se vor specializa in reasigurare", a declarat Mohammad Al MARHOON - Director General, Aon Reinsurance Brokers Saudi Arabia.

"Pe o piata de asigurari in crestere, care genereaza, in momentul de fata, prime in valoare de aproximativ 10,3 miliarde de dolari, avem prezenta locala, accesul global si capacitatile extinse care ne pozitioneaza pentru a oferi serviciile de clasa mondiala pe care clientii le asteapta de la brokerul lor preferat, ajutandu-i sa isi construiasca o forta de munca rezistenta si sa reduca volatilitatea afacerilor lor", a punctat si Amr SARTAWI - CEO for Middle East, North Africa & Turkey, Aon Reinsurance Solutions.

Primele de asigurare in Arabia Saudita au crescut, in 2020, cu 2,3%, primele totale subscrise ajungand la 38,78 miliarde SAR, potrivit unui raport recent al bancii centrale a tarii.