1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Anii curajului

Anii curajului

Cum v-ati regandi strategiile, produsele, politica de HR si cea de promovare daca ati sti deja ca 2022 va fi un an cu mult mai interesant si mai prosper decat vi-l puteti imagina acum?

Hai sa analizam un pic 2021. A fost un an al curajului? Cu certitudine, da!

Sa luam doar trei repere ale curajului - cel al asiguratorilor, care au ales sa mearga pe drumul schimbarii rapide, cel al autoritatii de supraveghere, care a decis sa aplice masuri de mult asteptate, si cel al brokerilor, care au hotarat sa ramana dinamici si in legatura permanenta cu clientii lor.

Hai sa le adaugam curajul tuturor de a isi digitaliza ultrarapid activitatile, al catorva de a face fuziuni si achizitii, si al unuia de a vinde 80% din companie pentru perspectiva unui viitor mai bun.

Toate acestea ne-au dat si noua curajul de a continua sa le oferim celor performanti dintre ei premiile binemeritate, curajul de a inova si de a regandi campaniile de promovare, cel de a face altfel de evenimente si, mai ales, cel de a crea noi si noi emisiuni despre si pentru piata asigurarilor.

Odata cu ele, am avut curajul de a dezvolta canalul XPRIMM pe YouTube, care s-a dovedit a fi un vector superputernic de promovare a pietei de profil, iar audienta lui a depasit rapid... 500 ... 1.000 ... 1.500 de abonati, care au adunat sute de ore si mii de vizualizari.

In final, o alta intrebare... cine se astepta, la jumatatea lui 2021, ca falimentul unei mari companii sa duca la o crestere a pietei de peste 20%? Probabil ca foarte putini si sigur curajosi.

Poate ca si de aceea, anul 2021 este deja un an pe care nu-l privesti acum in retrovizor si, apoi, il uiti, ci anul care va merge impreuna cu noi mai departe, ca sa isi desavarseasca schimbarea in 2022.