1asig.ro
1asig.ro

AmCham Romania are un nou Director Executiv

5 min. / 1.540 cuvinte
Letitia PUPAZEANU devine Directorul Executiv al Camerei de Comert Americane in Romania (AmCham Romania) incepand cu 1 iulie 2021, preluand acest rol de la Anca HARASIM, Directorul Executiv al organizatiei timp de 21 de ani.

Anca va continua sa sprijine activitatea AmCham din rolul de consultant de management pana la finalul lunii martie 2022.

"Sunt onorata si recunoscatoare pentru increderea care mi-a fost acordata. Ii multumesc Ancai pentru efortul si entuziasmul pe care le-a investit fara ezitare in dezvoltarea organizatiei. Alaturi de colegii din echipa AmCham vom ramane dedicati misiunii de a promova viziunea comunitatii AmCham si prioritatile pentru dezvoltarea sustenabila a economiei romanesti si a climatului investitional din tara noastra. Perioada plina de provocari pe care inca o traversam a contribuit la consolidarea AmCham si ne-a dovedit inca o data cat este de importat sa fim impreuna ca mediu de afaceri si sa contribuim constructiv la identificarea celor mai bune solutii", a spus Letitia PUPAZEANU, noul Director Executiv al AmCham Romania.

"A fost un privilegiu pentru mine sa fiu Directorul Executiv al AmCham in ultimii 21 de ani si sa fiu parte a cresterii si transformarii organizatiei intr-un partener de incredere pentru comunitatea de afaceri si pentru decidenti deopotriva. Predau conducerea executiva unui profesionist de exceptie care a contribuit semnificativ la evolutia AmCham ca membru al echipei inca din anul 2007. Multumesc membrilor AmCham si partenerilor din toate mediile pentru sprijinul si increderea pe care le-au manifestat in contextul colaborarii noastre", a declarat Anca HARASIM.

"In numele Consiliului Director si al membrilor AmCham, ii multumesc Ancai pentru contributia exceptionala pe care avut-o la consolidarea Camerei de Comert Americane in Romania intr- o organizatie puternica si relevanta. Recunoastem meritul ei si efortul depus de-a lungul anilor ca AmCham sa devina un reper pentru mediul asociativ din Romania. Letitia are sustinerea noastra deplina pentru mandatul asumat de a duce AmCham in etapa urmatoare de evolutie si relevanta, si ii dorim mult succes." a declarat Ionut SIMION, Presedintele AmCham Romania.

Dupa o experienta de 6 ani in cadrul USAID (United States Agency for International Development), Letitia Pupazeanu s-a alaturat echipei AmCham in anul 2007, in rolul de Advocacy Manager, devenind ulterior Policy Director si Director Executiv Adjunct.

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) este de peste 25 de ani intre cele mai reprezentative asociatii ale comunitatii de afaceri din Romania si un promotor al dialogului public-privat pe teme ce privesc mediul de afaceri, politicile publice cu impact asupra economiei, competitivitatea Romaniei sau dinamica relatiilor comerciale intre SUA si Romania

In prezent, cele peste 450 de companii americane, multinationale si romanesti membre ale comunitatii AmCham Romania, fac posibila implicarea AmCham in promovarea prioritatilor economice pentru multe domenii de activitate, prin grupuri de lucru specializate, precum: Piete de Capital si Servicii Financiare, Guvernanta Corporatista, Concurenta si Ajutor de Stat, Energie, Educatie, Economie Digitala, Fiscalitate, Mediu , Piata Muncii, Sanatate, Fonduri Europene, Achizitii Publice si Partneriat Public-Privat, Real-Estate si Turism.

AmCham Romania este membru acreditat al U.S. Chamber of Commerce si face parte din reteaua europeana a organizatiilor AmCham.

853 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO