1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Allianz-Tiriac plateste 1 milion ...

Allianz-Tiriac plateste 1 milion de euro clientilor cu asigurari de locuinta, afectati de furtuna din Mehedinti

Allianz-Tiriac a solutionat intr-un timp record peste 70% din dosarele de dauna deschise, in baza asigurarilor facultative de locuinta si de proprietate destinate companiilor, in urma furtunii din judetul Mehedinti din 13 iunie. Valoarea totala a platilor catre clienti se va ridica la 1 milion de euro, conform estimarilor pe baza constatarilor si rezevelor de dauna efectuate, se arata intr-un comunicat de presa.

Despagubirile acoperite prin asigurarile facultative includ, in principal, pagube la acoperisuri, geamuri si fatade exterioare. 

“In asigurari, evenimente precum cel din judetul Mehedinti sunt momentul adevarului, momentul in care clientul intelege cu adevarat rolul asigurarii si modul in care noi il ajutam. Pentru echipa Allianz-Tiriac, aceste momente reprezinta oportunitati unice de a dovedi asiguratilor nostri ca le suntem alaturi si ca ne indeplinim promisiunile la cele mai inalte standarde. De aceea, ne-am mobilizat rapid si am suplimentat echipele locale de constatare si solutionare a daunelor pentru ca asiguratii nostri sa beneficieze in cel mai scurt timp posibil de sumele necesare refacerii locuintelor sau proprietatilor afectate”, a declarat Daniela COVACESCU, Director de Operatiuni al Allianz-Tiriac Asigurari.

Pentru a rezolva integral, inclusiv plata, dosarele de dauna deschise, Allianz-Tiriac a suplimentat echipele locale cu 9 experti dedicati pentru zona de constatare. Aceasta masura a permis accelerarea procesului de evaluare si solutionare a daunelor, astfel incât clientii sa poata primi despagubirile in cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, in cazul daunelor deschise in baza asigurarilor facultative auto toate constatarile au fost efectuate.

Anual, peste 200.000 de proprietari isi lasa locuinta in grija Allianz-Tiriac, iar peste 90% dintre acestia aleg pachetul My Home Max care ofera o protectie completa, de la acoperire pentru pagubele generate de fenomene naturale, precum furtuna din Mehedinti, daune generate de incendiu, furt, vandalism, pâna la protectie suplimentara pentru bunuri, raspunderea civila legala, valabila pentru proprietar si membrii familiei aflati in ingrijire, pâna la servicii de asistenta de urgenta la domiciliu.