1asig.ro
1asig.ro
Alatura-te campaniei FII CALM LA ...

Alatura-te campaniei FII CALM LA VOLAN! Foloseste photo frame-ul dedicat!

5 min. / 1.540 cuvinte
Sustii importanta sigurantei rutiere si promovezi un stil de condus responsabil? Esti un sofer #calmlavolan? Alatura-te campaniei si du vestea mai departe!

PROMO


In cadrul demersului national de siguranta si preventie rutiera FII CALM LA VOLAN! am lansat un photo frame special de Facebook pe care il poti folosi pentru a demonstra ca sustii aceasta cauza. Gasesti photo frame-ul la postarea de aici sau cautand "calm la volan" in galeria de photo frame-uri Facebook!

Cum iti poti actualiza poza de profil:
  1. Intri pe profilul tau de Facebook
  2. Selectezi poza de profil si alegi "Update profile picture"
  3. Optezi pentru adaugarea unui photo frame - "Add photo frame"
  4. Cauti "calm la volan" in galeria de photo frame-uri
  5. Alegi frame-ul si ajustezi detaliile
Despre FII CALM LA VOLAN!

Desi reprezinta un risc greu cuantificabil in cifre, agresivitatea la volan creste semnificativ riscul producerii de accidente rutiere, alaturi de factori precum oboseala, neatentie, alcool sau lipsa de experienta. Tocmai de aceea, in 2020, campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! a devenit FII CALM LA VOLAN!, avand ca obiective sa atraga atentia asupra pericolului agresivitatii la volan si sa contribuie la reducerea agresivitatii din trafic. Aceasta se desfasoara in perioada 15 iulie - 30 septembrie a.c.

Demersul "FII CALM LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, ISF - Institutul de Studii Financiare si FGA - Fondul de Garantare a Asiguratilor.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, UNIQA Asigurari, OMNIASIG VIG, GRAWE Romania, DESTINE Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, FUNK Broker, MIB - Millenium Insurance Broker, GARANTA Asigurari, GLOBASIG Broker, DAUNE Expert, LION Broker, AON Romania, DAW Management, OTTO Broker, GT MOTIVE, PRESTIGE Broker si HOBBIT Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN, Ford Mustang Romania, TATUC Serv Consulting, 5 to go si autopia.ro. Partenerii Stiintifici ai campaniei sunt PsihoTrafiQ - Asociatia de Psihologie si Siguranta Rutiera si Asociatia Respiro.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, ProMotor.ro, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro, AutoStiri.ro si AutoNapoca.ro.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro, Facebook.com/treazlavolan si Instagram.com/treazlavolan.

374 accesari