1asig.ro
1asig.ro
Ai o nelamurire din trafic? ...

Ai o nelamurire din trafic? Scrie-ne si intrebam expertii!

5 min. / 1.540 cuvinte
Ai o nedumerire legata de un anumit aspect din legislatia rutiera sau din circulatia de zi cu zi? Scrie-ne pe Facebook si noi intrebam expertii!

PROMO


In cadrul campaniei FII TREAZ LA VOLAN! vrem sa realizam o serie de filmulete online, cu sprijinul specialistilor in siguranta rutiera, in care sa abordam acele aspecte care va pun probleme in trafic, va nedumiresc, vi se par neclare sau ambiguu interpretate (da, avem deja pe lista circulatia in sensul giratoriu si acea fotografie care isca dezbateri online).

Asa ca lasati-le in comentariile de la postarea dedicata de pe pagina TREAZ LA VOLAN!, iar noi le vom selecta pe cele mai problematice, cele mentionate cel mai des sau cele care primesc mai multe like-uri de la voi!

Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, EUROINS Romania, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, GOTHAER Asigurari-Reasigurari, FUNK International Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, ASISOFT, INTER Broker, ECLAIMS, AON Romania, MILLENIUM Insurance Broker, FABRICA de Asigurari, GARANTA Asigurari, DAW Management Broker, GLOBASIG Broker si LION Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN, Rebel in Romania si TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Daca nu esti inca parte din comunitatea #treazlavolan, alatura-te cu un Like! paginii de Facebook, dar si un Join pe grupul dedicat si un Follow paginii de Instagram.

1.231 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO