1asig.ro
1asig.ro

Afacerile METROPOLITAN Life au avansat cu 19,5% in prima jumatate a anului 2019

5 min. / 1.540 cuvinte
METROPOLITAN Life a inregistrat, in primele sase luni ale anului 2019, prime brute subscrise in valoare de 172,89 milioane de lei, in crestere cu 19,51% fata de aceeasi perioada a anului precedent, cand valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 144,66 milioane de lei.

PROMO


In ceea ce priveste despagubirile, in primele sase luni ale anului 2019 au fost platite indemnizatii in valoare de 52,76 milioane de lei, cu 18,04% mai mult fata de aceeasi perioada din 2018, cand acestea s-au ridicat la 44,7 milioane de lei.

"Cifrele inregistrate in primul semestru al acestui an reprezinta un indicator al evolutiei pozitive a business-ului, precum si un semnal pozitiv cu privire la cresterea interesului romanilor pentru protectie financiara. Aceste rezultate ne plaseaza pe locul 3 in clasamentul companiilor de asigurari de viata, ceea ce ne bucura cu atat mai mult cu cat sarbatorim anul acesta 20 de ani de prezenta pe piata din Romania, 20 de ani in care ne-am consolidat prezenta ca partener de incredere in viata clietilor nostri. Pentru viitor, misiunea noastra ramane cea de a-i proteja financiar pe clientii nostri pentru ca ei sa se bucure de viata alaturi de cei dragi", a declarat Carmina DRAGOMIR, CEO, METROPOLITAN Life.

In ceea ce priveste strategia de business, compania METROPOLITAN Life detine o structura echilibrata de distributie, investeste constant in procesul de digitalizare si promoveaza un concept extrem de atractiv din punct de vedere profesional - consultantul financiar antreprenor. In acest sens, cu obiectivul de a extinde sprijinul oferit consultantilor, in 2019 METROPOLITAN Life a facut tranzitia catre facilitarea unui proces de invatare mai dinamic si mai eficient, fiind singura companie de asigurari din Romania care a lansat o platforma de e-learning pentru agentii de vanzari. Aplicatia actioneaza ca un asistent personal de invatare, care ghideaza utilizatorul prin cursuri video si recomandari punctuale, imbunatatind astfel performanta echipei. Aplicatia a fost dezvoltata la nivel global, iar investitia in aceasta s-a ridicat la peste 1 milion USD.

Totodata, in 2019, METROPOLITAN Life sarbatoreste 20 de ani pe piata din Romania. In prezent, peste 2,5 milioane de clienti beneficiaza de protectia financiara oferita de asigurarile de viata si pensiile private de la METROPOLITAN Life. In 20 de ani compania a platit despagubiri in valoare de peste 50 de milioane USD, cumuland un numar de peste 50.000 de cazuri despagubite ale clientilor aflati in momente dificile ale vietii.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
TOPUL asiguratorilor in S1 2019. Afla ce schimbari au fost in clasament!

768 accesari