1asig.ro
1asig.ro
Adriana MANOLE este noul Director ...

Adriana MANOLE este noul Director Departament Brokeri Nationali in cadrul ASIROM VIG

5 min. / 1.540 cuvinte
Adriana MANOLE (foto) s-a alaturat echipei ASIROM Vienna Insurance Group incepand cu data de 20 ianuarie 2020, in calitate de Director Departament Brokeri Nationali. Din aceasta pozitie, ea va coordona si dezvolta activitatea intermediata de catre brokeri la nivel national.

PROMO


"Ma bucur sa ma alatur echipei de profesionisti din ASIROM VIG. Este o provocare pentru mine si imi doresc sa contribui activ la proiectele strategice ale companiei. Obiectivul meu este acela de a construi parteneriate durabile si profitabile de ambele parti, cu focus pe oferirea de servicii de calitate, competitive, croite dupa nevoile clientilor nostri", a declarat noul Director Departament Brokeri Nationali.

Adriana MANOLE are o experienta de peste 14 ani in asigurari, in companii precum GENERALI si UNIQA. In ultimii 3 ani, Adriana a fost responsabila de coordonarea canalului de vanzare prin intermediul brokerilor la nivel national si coordonarea echipei de vanzari la nivel regional in cadrul UNIQA Asigurari.

ASIROM VIG este unul dintre cei mai mari asiguratori din piata locala, cu o cota de piata de 4,85% in primele 9 luni din 2019 si prime brute subscrise estimate de XPRIMM Publications la aproape 400 milioane de lei, ocupand locul 8 in clasament.

In luna septembrie a.c., ASIROM Vienna Insurance Group a inceput o campanie de rebranding, noul logo utilizand culorile turcoaz, galben si rosu. Astfel, compania si-a schimbat identitatea vizuala a brand-ului, mizand pe dezvoltarea tehnologica, dar si pe produse simple, pe intelesul clientilor, in timp ce si-a propus cresterea vanzarilor de produse facultative.

Societatea ASIROM a fost infiintata la inceputul anului 1991, fiind preluata, in 2007 de grupul austriac Vienna Insurance Group. Compania are o retea nationala de 140 de agentii, 1.900 de agenti activi si numerosi parteneri externi.

2.914 accesari