1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Adriana MANOLE - Director Departament Brokeri Nationali, ASIROM VIG


Adriana MANOLE Adriana MANOLE s-a alaturat echipei ASIROM Vienna Insurance Group incepand cu data de 20 ianuarie 2020, in calitate de Director Departament Brokeri Nationali. Din aceasta pozitie, ea va coordona si dezvolta activitatea intermediata de catre brokeri la nivel national.

"Ma bucur sa ma alatur echipei de profesionisti din ASIROM VIG. Este o provocare pentru mine si imi doresc sa contribui activ la proiectele strategice ale companiei. Obiectivul meu este acela de a construi parteneriate durabile si profitabile de ambele parti, cu focus pe oferirea de servicii de calitate, competitive, croite dupa nevoile clientilor nostri", a declarat noul Director Departament Brokeri Nationali.

Adriana MANOLE are o experienta de peste 14 ani in asigurari, in companii precum GENERALI si UNIQA. In ultimii 3 ani, Adriana a fost responsabila de coordonarea canalului de vanzare prin intermediul brokerilor la nivel national si coordonarea echipei de vanzari la nivel regional in cadrul UNIQA Asigurari.

Publicat pe 23.01.2020