1asig.ro
1asig.ro
Adrian CODIRLASU, CFA - ...

Adrian CODIRLASU, CFA - Presedintele Asociatiei CFA Romania a fost desemnat "Voluntarul anului" pentru regiunea EMEA

5 min. / 1.540 cuvinte
CFA Institute a anuntat castigatorii pentru anul 2020, la competitiile pe care le desfasoara in cadrul institutiei - "Society Awards Programme". Adrian CODIRLASU, CFA - Presedintele Asociatiei CFA Romania, a fost desemnat castigator la categoria "Voluntarul anului", pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa).

PROMO


Totodata, Asociatia CFA Romania a fost una dintre cele trei organizatii finaliste la categoria "Impact si Inovatie", la care a participat cu proiectul de educatie financiara "Generatia I" - generatia independenta, si cu studiul "Viitorul Sistemului de Pensii din Romania".

Adrian CODIRLASU, CFA declara: "Faptul ca am castigat aceasta competitie la care se inscriu voluntari care detin certificarea CFA si lucreaza pentru asociatiile locale din care fac parte, ma onoreaza. Insa efortul pentru realizarea proiectelor organizatiei pe care o reprezint de mai mult de patru ani, este unul comun si apreciez sustinerea si implicarea colegilor mei din cadrul Asociatiei CFA Romania, carora doresc sa le multumesc si pe aceasta cale".

Randi TOLBER, CFA - Head, Global Society Relations la CFA Institute, a transmis: "Apreciem dedicatia lui Adrian in acest proces al competitiei, si am fost impresionati de aceasta aplicatie, care ne-a aratat implicarea in atat de multe activitati si initiative, in beneficiul asociatiei din care face parte. Aceasta participare arata clar leadership, angajament si entuziasm. Noi cei care stim numeroasele realizari ale lui Adrian, suntem incantati sa ii vedem recunoscute eforturile prin acest premiu.".

Titlul CFA este unul dintre cele mai prestigioase din lume in randul profesionistilor din domeniul financiar. Administrat de catre CFA Institute, programul CFA este un program post-universitar, care pregateste si testeaza candidatii in domeniul eticii si standardelor profesionale, analizei situatiilor financiare, economiei, managementului de portofoliu, analizei si evaluarii diverselor instrumente financiare si de investitii.

Astazi, in lume exista peste 170.000 de detinatori ai acestui titlu, majoritatea fiind afiliati la cele 159 organizatii membre ale CFA Institute.

Asociatia CFA Romania este organizatia profesionistilor in investitii din Romania, detinatori ai titlului Chartered Financial Analyst (CFA), calificare administrata de CFA Institute (USA). Asociatia CFA Romania este una dintre cele peste 159 de societati membre ale CFA Institute, si are misiunea de a promova interesele specialistilor in investitii si de a mentine standarde ridicate de integritate si excelenta profesionala.

In prezent, Asociatia CFA Romania are 250 de membri, detinatori ai titlului de Chartered Financial Analyst (CFA). Profesionistii care sunt membri ai Asociatiei CFA Romania lucreaza pentru institutii de reglementare, institutii supranationale, institutii bancare, firme de asigurari, firme de intermediere de valori mobiliare, firme de asset management, fonduri de pensii, firme de consultanta, sectorul public, institutii de invatamant, companii care activeaza in diverse sectoare economice etc.

526 accesari