1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

#Acasa inseamna mai mult

In fiecare zi din primele 6 luni ale acestui an, 51 de locuinte din Romania au fost jefuite de hoti, 20 de case au fost cuprinse de flacari, iar 6 au fost afectate de inundatii, arata cifrele oficiale. Mai mult decat atat, in prima jumatate a anului, a avut loc, in medie, aproape 1 cutremur pe zi, pe teritoriul tarii noastre.

Asadar, locuintele romanilor sunt, in fiecare zi, supuse multiplelor amenintari - unele dintre ele, cum este cazul unor dezastre naturale, imposibil de eliminat intru totul. Aceste riscuri, insa, vin acum intr-un context mult mai dificil: pandemia de COVID-19, care a adus primele restrictii de deplasare, primele perioade de carantina si o modificare fundamentala a "normalului social" de pana atunci - romanii au fost obligati, mai mult ca niciodata, sa "stea acasa", pentru siguranta lor si a celor dragi.

In contextul actual, un risc care sa ne distruga locuinta sau o dauna majora reprezinta probleme care ne pot ingreuna viata mai mult decat pana acum. O asigurare de locuinta este o plasa de siguranta accesibila.

Astfel, editia a VIII-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", o ampla campanie nationala de informare si educare a populatiei, urmareste sa atraga atentia romanilor asupra necesitatii asigurarii propriei case, cea care a devenit un adevarat scut de protectie in vremea pandemiei.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te. Sustine proiectul alaturi de noi!