1asig.ro
1asig.ro

AXA va lansa o initiativa globala privind sanatatea si bunastarea angajatilor sai

5 min. / 1.540 cuvinte
AXA va lansa o initiativa globala privind sanatatea si bunastarea celor 121.000 de angajati ai sai, noteaza Insurance Business Mag. AXA sustine ca aceasta initiativa face parte din strategia sa de a alinia mai bine beneficiile oferite angajatilor sai din intreaga lume. Programul va fi unul gratuit pentru angajatii AXA si va fi implementat in 2021.

PROMO


Initiativa globala AXA are in vedere doua aspecte majore:
  • Pentru a imbunatati preventia si accesul la ingrijire, fiecare angajat va beneficia de un control medical personal sau digital, in functie de varsta sa. De asemenea, angajatii AXA vor beneficia si de un vaccin antigripal anual si vor participa la zile de informare si constientizare organizate de AXA, pentru a preveni mai bine riscurile legate de sanatate.
  • Pentru a sprijini mai bine angajatii care intampina dificultati in viata profesionala sau personala, AXA sponsorizeaza un program de asistenta a angajatilor, accesibil in orice moment, prin care le va oferi acestora asistenta si consiliere psihologica.
AXA subliniaza ca acest program completeaza inititiativele sale deja existente de sprijinire a angajatilor, cum ar fi serviciile de telemedicina, pe care asiguratorul intentioneaza sa le consolideze in urmatorii ani.

"Sanatatea este una dintre provocarile majore ale societatii. AXA vrea sa fie un jucator inovator, pentru a oferi tuturor solutii de acces la cele mai bune servicii medicale. Acest lucru incepe cu angajatii nostri din intreaga lume. Acest proiect capata o semnificatie speciala, intr-un moment in care criza COVID-19 ne slabeste societatile, iar sanatatea angajatilor nostri este in centrul preocuparilor noastre", a declarat Thomas BUBERL - CEO, AXA.

"Dupa ce a adoptat, la nivel global, politica de parenting, AXA face un alt pas in strategia sa de a alinia beneficiile oferite angajatilor sai din intreaga lume, oferindu-le o experienta perfecta. Ma mandresc cu acest proiect, in care sunt implicati partenerii nostri sociali, care consolideaza ambitia noastra de a deveni una dintre cele mai bune companii pentru care sa lucrezi", a punctat si Karima SILVENT - Chief Human Resources Officer, AXA.

1.625 accesari