1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

AXA condamna invazia din Ucraina si anunta o serie de masuri ca raspuns la atacul Rusiei

Grupul de asigurari AXA, cu sediul la Paris, care "a condamnat, inca de la inceputul razboiului, invazia Ucrainei, dar si consecintele umane devastatoare ale acesteia", ia o serie de masuri ca raspuns la atacul Rusiei. Totodata, AXA subliniaza ca "gandurile noastre sunt alaturi de poporul ucrainean si de toti cei afectati de atacurile in curs de desfasurare".

"De la inceputul invaziei Rusiei in Ucraina, AXA a aplicat integral toate sanctiunile internationale. De asemenea, am incetat sa subscriem noi afaceri de asigurare (si am oprit toate reinnoirile) in ceea ce priveste activele detinute de rusi si situate in Rusia. Am incetat sa subscriem noi reasigurari (si am oprit toate reinnoirile de reasigurare) ale asiguratorilor rusi. Am oprit toate investitiile noi in active rusesti. In ceea ce priveste investitia financiara minoritara a AXA in Reso Garantia, o companie de asigurari din Rusia, AXA nu detine niciun control operational sau de management asupra acestei companii si a decis sa retraga directorii din Consiliul de Administratie."

"In calitate de organizatie cu o traditie de solidaritate umana, AXA a luat, de asemenea, mai multe initiative pentru a sprijini criza umanitara declansata de razboi: am anuntat o donatie de 6 milioane EUR catre ONG-urile care lucreaza in Ucraina si in tarile vecine, pentru a sprijini populatia civila si refugiatii. AXA Hearts in Action, initiativa globala de voluntariat filantropic a angajatilor AXA, a initiat mai multe proiecte locale, care vor fi sustinute de o donatie a Grupului. AXA analizeaza in mod activ modul in care poate ajuta in continuare refugiatii ucraineni."