1asig.ro
1asig.ro

AXA Global Healthcare extinde serviciile oferite prin Virtual Doctor, pe fondul crizei COVID-19

5 min. / 1.540 cuvinte
AXA Global Healthcare, furnizor transfrontalier de asigurari de sanatate, va extinde serviciile oferite prin Virtual Doctor, serviciu online international de telemedicina, acesta urmand sa fie disponibil pentru toti membrii asigurati prin Global Health Plans si Islands Health Plans.

PROMO


Aceasta initiativa reprezinta un raspuns la criza prelungita COVID-19 si face ca toti membrii asigurati sa poata fi consultati telefonic 24 de ore din 24 de medici recunoscuti la nivel international sau printr-o conferinta video, intre orele 08:00 - 24:00.

Lansata spre sfarsitul anului 2018 si disponibila tuturor clientilor internationali ai AXA Global Healthcare cu acoperire in ambulatoriu, aplicatia Virtual Doctor, disponibila pe iOS si Android, poate fi accesata acum si de marii clientii corporate ai AXA Global Healthcare care inca nu au ales acest serviciu. Pentru acestia, accesul la Virtual Doctor a fost extins pana in data de 30 iunie 2020. Serviciul, furnizat prin intermediul Teladoc Health, e folosit deja in peste 85 de tari din intreaga lume, acoperind o gama larga de afectiuni medicale si conectand pacientii cu medici recunoscuti. De asemenea, acces la acest serviciu vor avea de acum inainte si toti clientii AXA Global Healthcare care nu au acoperire ambulatorie in politele lor.

Andy EDWARDS - Global Head of International Healthcare, AXA Global Healthcare -, arata ca, in contextul in care oamenii din intreaga lume vor sa se protejeze pe ei insisi si familiile lor prin distantare sociala, e "mai important ca niciodata" sa aiba acces la sfaturi medicale atunci cand au nevoie.

"Am vazut deja ca, in acest moment dificil, serviciul nostru de medicina online are puterea de a linisti mai multi dintre consumatorii nostri din intreaga lume. Speram ca extinderea serviciului va ajuta la furnizarea unui sprijin atat de necesar pentru si mai multi consumatori, in urmatoarele saptamani si luni, dar si ca va elimina unele presiuni fara precedent cu care se confrunta, astazi, serviciile de asistenta medicala din intreaga lume", a subliniat Andy EDWARDS.

Carlos NUENO - President, Teladoc Health International -, considera ca pandemia COVID-19 "a consolidat nevoia de ingrijire virtuala in intreaga lume". "Vom continua sa le oferim clientilor nostri ingrijire de inalta calitate, in confortul propriei locuinte si cu medici autorizati, prin intermediul unui smartphone sau al unei conferinte video, oferind diagnostice mai rapide", a precizat Carlos NUENO.

792 accesari