1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ASITRANS: subscrieri de 40 mil. lei in cinci luni

Bogdan STAN
Compania de asigurari ASITRANS a subscris, in primele cinci luni ale anului in curs, un volum de prime brute de 39,78 mil. lei, in crestere cu 29,07% comparativ cu perioada similara a anului precedent.

O evolutie spectaculoasa in portofoliul societatii l-au avut asigurarile de tip CASCO, volumul subscrierilor pe acest segment inregistrand o majorare de 271,95%. De altfel, in luna aprilie, ASITRANS a lansat un produs CASCO unic, in acest moment, pe piata asigurarilor din Romania. Daily CASCO, precum este intitulat acesta, ofera, pentru un pret de 1 EUR/zi, acoperire atat pentru avarierea autovehiculului asigurat in urma unui accident, cat si pentru evenimente care nu depind de soferul masinii.

"Printre cauzele care au influentat aceste evolutii se pot enumera dezvoltarea calitativa si cantitativa a fortei de vanzare, precum si parteneriatul strategic cu brokerii de asigurare", a declarat, pentru Buletinele Informative de Asigurari XPRIMM, Bogdan STAN, CEO, ASITRANS Group.
ASITRANS are drept obiectiv, pentru anul 2007, realizarea unei cresteri de 50%, ceea ce presupune obtinerea unui volum de subscrieri de circa 30 mil. EUR. In acelasi timp, asiguratorul isi propune dezvoltarea retelei teritoriale pana la 100-110 unitati.

"De asemenea, vom incepe sa devenim o firma regionala prin extinderea activitatii in Bulgaria si Ungaria", concluzioneaza Bogdan STAN.