1asig.ro
1asig.ro
ASIROM lanseaza doua noi servicii ...

ASIROM lanseaza doua noi servicii online

5 min. / 1.540 cuvinte
ASIROM VIG continua procesul de digitalizare si lanseaza doua noi servicii online: inspectia de risc pentru asigurarea CASCO si notificarea daunei pentru asigurararile de sanatate, ambele disponibile pe asirom.ro.

PROMO


Clientii ASIROM VIG isi pot efectua acum singuri inspectia de risc pentru politele CASCO, cu ajutorul aplicatiei de pe website, respectand instructiunile tehnice privind fotografiile si transmitandu-le ulterior online companiei. Concret, folosind numarul de oferta/polita, clientii intra in aplicatie, fotografiaza masina conform instructiunilor si, cu un singur click, informatiile sunt transmise catre ASIROM, iar polita poate fi incheiata.

Potrivit companiei, noile servicii reprezinta inca un pas in simplificarea procesului de vanzare si accesare servicii, atat pentru clienti, cat si pentru angajati.

"Mai mult decat oricand ne focusam pe digitalizarea serviciilor. Ne dorim sa fim aproape de clientii nostri, oferindu-le servicii si produse simple si sigure si raspunzand cat mai bine nevoilor acestora, cu atat mai mult in contextul actual. Online este simplu si mai sigur", a declarat Cristian IONESCU (foto), Presedinte al Directoratului ASIROM VIG.

Dupa efectuarea inspectiei de risc, fotografiile sunt analizate de catre consultantii ASIROM si, daca sunt necesare informatii suplimentare, clientii primesc un link, via e-mail sau sms, pe care accesandu-l, pot completa datele solicitate.

Inspectia de risc CASCO online este un instrument util si partenerilor ASIROM, brokerii, pentru ca se simplifica procesul de emitere a unei polite CASCO si se elimina timpii de asteptare.

ASIROM a simplificat si procesul de cumparare a unei polite de asigurare: clientii lasa un mesaj pe ASIROM.ro, la sectiunea Cere o oferta, in maximum o ora sunt contactati de un agent, aleg produsul de asigurare potrvit nevoilor lor, platesc online si sunt Asigurati.

Una dintre liniile de dezvoltare strategica o reprezinta asigurarile de sanatate. Dupa lansarea Hotline-ului Medical, un serviciu de telemedicina care ofera acces telefonic si online la servicii medicale de la distanta, ASIROM a implementat si notificarea daunei online pentru asigurarile de sanatate. Cu un simplu formular in 3 pasi, asiguratul poate aviza dauna completand datele personale, cererea de notificare si atasand documentele justificative pentru serviciile folosite. Fara timpi de asteptare la telefon sau orice fel de contact uman, ASIROM proceseaza notificarea primita online, iar asiguratul este despagubit.

Eficientizarea si automatizarea proceselor de daune, care ofera clientilor acces simplu si sigur, online, pentru notificare si despagubire, a fost primul pas in digitalizarea serviiciilor ASIROM. Astfel, inca de anul trecut, notificarea de dauna, cererea de despagubire si cererea de reconstatare pentru asigurarile auto, locuinta si bunuri se gasesc pe asirom.ro

ASIROM VIG, parte din Vienna Insurance Group, are o experienta de peste 29 de ani in Romania. Compania are o retea nationala de 140 de agentii, 1.900 de agenti activi si numerosi parteneri externi.

1.472 accesari