1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ASIROM este alaturi de clientii ...

ASIROM este alaturi de clientii sai afectati de cutremurele recente din zona Gorj

Asiguratii din zona Gorj, cu polite de asigurare a locuintei sau bunurilor incheiate la ASIROM, beneficiaza de asistenta pentru avizarea si constatarea daunelor produse in urma cutremurelor recente.

ASIROM, a demarat o actiune la nivel local pentru a raspunde cu rapiditate solicitarilor primite in ultimele zile, ca urmare a cutremurelor din judetul Gorj.

Clientii care au notificat daune ale locuintei sau bunurilor au fost contactati de catre ASIROM, iar o echipa de 8 inspectori se afla pe teren pentru a efectua constatarea daunelor produse.

Toate dosarele de dauna avizate vor fi evaluate de catre inspectorii de dauna in cursul acestei saptamanii, clientii ASIROM urmand sa primeasca oferta de despagubire pentru pagubele inregistrate si instrumentate in urma cutremurelor.

"Suntem mereu alaturi de clientii nostri, mai ales in momentele dificile cand au nevoie de sprijin si siguranta. Cu ajutorul serviciilor digitale dezvoltate in ultimii ani am putut raspunde cu rapiditate solicitarilor, iar o echipa extinsa de inspectori de dauna a fost mobilizata in zona Gorj pentru constatarea pagubelor.

Asiguratii ASIROM au la dispozitie notificarea daunei online, pe website-ul companiei www.ASIROM.ro, iar colegii de la daune analizeaza dosarele deschise in urma cutremurelor recente pentru ca incepand de saptamana viitoare, clientii ASIROM sa primeasca ofertele de despagubire.

Evenimentele din ultimele zile ne-au demonstrat cat de importanta este preventia si siguranta de a avea alaturi un partener de incredere", a declarat Paul ZARZARA, Membru al Directoratului ASIROM. (poza)

 

Orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, in calitate de proprietar sau chirias, poate incheia asigurarea facultativa a locuintei de la ASIROM. Sunt acceptate in asigurare inclusiv locuintele cumparate printr-un credit bancar.

Prin asigurarea facultativa a locuintei iti poti asigura casa si bunurile din locuinta, beneficiezi de asistenta tehnica la domiciliu si ai costurile urgente incluse daca in urma unui eveniment produs nu mai poti ramane in locuinta.