1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ASIROM VIG, dublare a ...

ASIROM VIG, dublare a portofoliului de asigurari de calatorie in 2023

La un an dupa lansarea produsului Easy Travel, ASIROM Vienna Insurance Group a inregistrat o dublare a primelor brute subscrise pe segmentul de asigurari de sanatate pentru calatoriile in strainatate.

Astfel, ASIROM si-a dublat portofoliul de asigurari de calatorie in anul 2023, oferind si mai multe optiuni si beneficii clientilor sai. Incepand cu ianuarie 2023, ASIROM a vandut peste 100.000 polite de asigurari de calatorie si a asigurat peste 160.000 de persoane. Cel mai mare volum de polite vandute a fost in perioada iunie-septembrie, peste 77.000 de polite.

"In anul 2023, asigurarea de calatorie Easy Travel a inregistrat o crestere de peste 100% a primelor brute subscrise, comparativ cu anul precedent. Avem mai mult de 160.000 de romani care au ales sa fie ajutati si asistati in timpul calatoriei in afara tarii, de catre ASIROM si partenerii sai. Acest lucru se datoreaza, in principal, faptului ca romanii au revenit la calatoriile internationale, dar si faptului ca produsul ASIROM ofera o serie de caracteristici inovatoare si accesibile, cum ar fi disponibilitatea achizitionarii de pe telefonul mobil sau din magazinele online de comercializare a produselor de asigurari de calatorie, posibilitatea de a include acoperiri pentru activitati sportive si de agrement, intarzierea sau pierderea bagajelor, furtul documentelor, intarzierea zborului sau recuperarea costurilor in cazul aparitiei unui eveniment nedorit ce necesita anularea vacantei programate.

Produsul poate fi achizitionat foarte simplu atat individual, cat si in varianta pentru familie", a declarat Bogdan ZAMFIRESCU, Membru al Directoratului ASIROM VIG.

Asigurarea de calatorii Easy Travel este un produs de asigurare simplu, accesibil atat prin forta proprie de vanzari, cat si prin partenerii ASIROM, canal care reprezinta 83% din volumul vanzarilor. Produsul este personalizabil si la indemana oricarui calator. Pentru achizitionarea online, procesul este simplu si rapid, in doar cateva minute clientii pot incheia o polita de asigurare de calatorie, fara a fi nevoie sa se deplaseze la o agentie.

East Travel acopera riscurile de baza, protejeaza bunurile materiale, ofera flexibilitate in modificarea planurilor si poate fi accesata cu doar un click. Fiecare polita de asigurare de calatorie emisa include un cod QR pe care asiguratii il pot scana. Cu ajutorul acestuia, polita se transforma intr-un card virtual si este salvata pe orice dispozitiv IOS sau Android. Astfel, asiguratul are mereu la indemana polita de calatorie, impreuna cu toate informatiile de contact utile in caz de dauna, disponibile pe spatele cardului virtual. De asemenea, Asigurarea Easy Travel de la ASIROM dispune de un call center pentru daune dedicat, disponibil 24/24 de ore, si ofera optiunea de notificare online, direct pe platforma asirom.ro.