1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ASF scoate la concurs 2 posturi ...

ASF scoate la concurs 2 posturi vacante in cadrul Directiei Comunicatii si Tehnologia Informatiei

Autoritatea de Supraveghere Financiara (AS.F.) scoate la concurs 2 posturi vacante in cadrul Directiei Comunicatii si Tehnologia Informatiei, dupa cum urmeaza: un post de Analist suport - analist in cadrul Serviciului Administrare IT si Comunicatii si un post de Arhitect de sistem in cadrul Serviciului Dezvoltare si Administrare Solutii Software.

Termenul limita de depunere a candidaturii pentru ambele posturi este data de 25.05.2022, ora 24.00.

Mai multe detalii cu privire la profilul candidatului, la cerintele pentru ocuparea postului, la tematica si bibliografie, precum si la atributiile si responsabilitatile principale ale posturilor pot fi regasite pe site-ul Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Candidatii ideali pentru aceste posturi dovedesc experienta solicitata, absolvirea studiilor superioare solicitate, detin cunostinte solide si vor prezenta urmatoarele comportamente si atitudini:

  • Denota capacitate de intelegere;
  • Denota capacitate de analiza si sinteza;
  • Are spirit de initiativa;
  • Incurajeaza o atitudine de colaborare si cooperare cu colegii;
  • Se adapteaza usor, are o abordare pozitiva;
  • Sa fie gata oricand sa invete lucruri noi din domeniul de specialitate, cat si in alte domenii conexe, care i-ar putea fi utile pentru a evolua profesional;
  • Sa ajute la mentinerea unui nivel inalt al eticii profesionale;
  • Sa foloseasca eficient timpul alocat solutionarii unor activitati si sa dovedeasca abilitati de buna organizare si prioritizare a sarcinilor primite.

Arhitect de sistem in cadrul Serviciului Dezvoltare si Administrare Solutii Software, Directiei Comunicatii si Tehnologia Informatiei

Postul se afla in directa subordine a sefului de serviciu din cadrul Serviciului Dezvoltare si Administrare Solutii Software, Directiei Comunicatii si Tehnologia Informatiei

In ceea ce priveste cerintele de ocuparea postului, printre altele, la pregatirea de specialitate se cer: studii superioare absolvite cu diploma de licenta cu specializare tehnica/IT sau studii superioare absolvite cu diploma de licenta; studii de master/postuniversitare/cursuri de specializare in domeniul IT - se aplica doar in situatia in care nu au fost absolvite studii superioare absolvite cu diploma de licenta cu specializare tehnica/IT.

De asemenea, se cere o experienta in munca de minim 3 ani in pe posturi cu studii superioare in domeniul tehnologiei informatiei. Mai multe detalii gasiti AICI.

Analist suport - analist in cadrul Serviciului Administrare IT si Comunicatii, Directiei Comunicatii si Tehnologia Informatiei

Postul se afla in directa subordine a sefului de serviciu din cadrul Serviciului Administrare IT si Comunicatii, Directia Comunicatii si Tehnologia Informatiei.

Condidatii trebuie sa aiba studii superioare absolvite cu diploma de licenta cu specializare tehnica/IT sau studii superioare absolvite cu diploma de licenta.

In ceea ce priveste vechimea in munca, se solicita experienta in munca de minim 1 an in domeniul IT. Detalii AICI.

Conform ASF, vor fi contactati de catre resurse umane doar candidatii care promoveaza etapele concursului.