1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ASF lanseaza un nou program de ...

ASF lanseaza un nou program de educatie financiara pentru studenti

Autoritatea de Supraveghere Financiara - ASF anunta lansarea unui nou program de educatie financiara - Student Club, oferind gratuit cursuri pentru studentii pasionati de piata financiara non-bancara.

Esti student si esti pasionat de bursa, asigurari sau pensii private? Inscrie-te in Student Club, cel mai recent program de educatie financiara lansat de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

"Ne-am propus sa cream o comunitate unde sa putem dezbate si sa invatam impreuna notiuni, concepte si mecanisme de functionare aferente pietelor financiare non-bancare. Vom discuta pe marginea unor studii de caz concrete si vom dialoga deschis despre orice subiect", spun reprezentantii ASF.

Student Club se adreseaza atat studentilor din facultatile cu profil economic/financiar, cat si celor din facultatile cu profil umanist. In cadrul Student Club vor fi dezvoltate si abilitati interpersonale, asa numitele soft skills, care sunt apreciate de catre angajatori.

Cursurile sunt gratuite, vor avea loc online (pe Zoom) si vor fi sustinute de lectori din cadrul A.S.F. In prima faza sunt disponibile 100 de locuri, iar primul curs va avea loc pe 26 martie 2021. Inscrierile se fac la edu@asfromania.ro in perioada 1 - 10.03.2021. Formularul de inscriere, precum si mai multe informatii sunt disponibile la https://asfromania.ro/edu/student-club/.

Autoritatea de Supraveghere Financiara este autoritatea nationala, infiintata in anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobata prin Legea 113/2013, pentru reglementarea si supravegherea pietelor asigurarilor, a pensiilor private, precum si a pietei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de functionare a celor trei sectoare, care insumeaza peste 10 milioane de participanti.

PROMO