1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ASF deschide cea de a treia editie ...

ASF deschide cea de a treia editie a Student Club

Studentii si masteranzii pasionati de pietele financiare se pot inscrie, in perioada 06 - 16.10.2022, la ASF Student Club.

In cadrul ASF Student Club, participantii vor putea invata de la invitatii ASF, manageri si antreprenori de succes, notiuni utile si practice despre pietele financiare si despre cum instrumentele, produsele si serviciile financiare pot fi folosite eficient in dezvoltarea unei afaceri. Webinariile sunt gratuite si incep din data de 18 octombrie 2022, iar pentru a participa puteti sa va inscrieti AICI.

Educatia financiara reprezinta unul dintre obiectivele strategice ale Autoritatii de Supraveghere Financiara, o mai buna cunoastere a rolului si a modului de intrebuintare a instrumentelor, produselor si serviciilor financiare contribuind la cresterea nivelului de bunastare si la scaderea excluziunii financiare. Mediul universitar este un important beneficiar al programelor ASF de educatie financiara, din 2015 si pana in prezent au participat, in cadrul acestora, peste 24.000 de studenti.

Despre Autoritatea de Supraveghere Financiara

Autoritatea de Supraveghere Financiara este autoritatea nationala, infiintata in anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobata prin Legea 113/2013, pentru reglementarea si supravegherea pietelor asigurarilor, a pensiilor private, precum si a pietei de capital. ASF contribuie la consolidarea cadrului integrat de functionare a celor trei sectoare, care insumeaza peste 10 milioane de participanti. Mai multe informatii puteti gasi pe www.asfromania.ro.

Sursa foto: Facebook ASF