1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ASF: In perioada 13-31 martie, ...

ASF: In perioada 13-31 martie, activitatea de relatii cu publicul sa se desfasoare online si prin telefon

Avand in vedere recomandarile Guvernului Romaniei si ale Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta privind adoptarea unor masuri pentru prevenirea imbolnavirii cu coronavirus (COVID-19), Autoritatea de Supraveghere Financiara (A.S.F.) a luat decizia ca, in perioada 13-31 martie 2020, activitatea de relatii cu publicul sa se desfasoare numai prin telefon sau prin corespondenta electronica.

"Consumatorii vor putea obtine in continuare informatiile care le sunt necesare, la Call Center - Telverde 0800 82 56 27, pe toata durata programului de lucru al Serviciului Relatii cu Publicul, care poate fi regasit aici. De asemenea, acestia pot adresa petitii pe site-ul www.asfromania.ro prin intermediul formularului online de Depunere Petitie/Reclamatie/Sesizare", a transmis ASF.

Dupa data de 31 martie 2020, urmeaza sa fie adoptate noi decizii privind activitatea de relatii cu publicul, in functie de evolutia situatiei, acestea urmand sa fie comunicate in timp util.

A.S.F. este autoritatea nationala, infiintata in anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobata prin Legea 113/2013, pentru reglementarea si supravegherea pietelor asigurarilor, a pensiilor private, precum si a pietei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de functionare a celor trei sectoare, care insumeaza peste 10 milioane de participanti.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
ASF monitorizeaza atent evolutiile pietelor supravegheate in contextul raspandirii COVID-19