1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

AON Corporation se extinde in Orientul Mijlociu

AON Corporation a aplicat pentru obtinerea licentei de operare de la Autoritatea de Reglementare Financiara din Qatar (Qatar Financial Centre Regulatory Authority) si intentioneaza deschiderea unei unitati locale in cursul acestui an.

"Orientul Mijlociu si, in particular, Qatar, se numara printre regiunile lumii care vor inregistra cele mai accelerate cresteri in urmatorii ani. Investitiile masive din infrastructura, proiectele privind resursele naturale, alaturi de o puternica evolutie demografica cresc cererea pentru produsele de asigurare", a declarat Roelof HENDRIKS, CEO al AON EMEA.

Deschiderea oficiului AON din Qatar este prognozata pentru finalul anului 2007, conform spuselor lui Latif al RAYES, CEO al subsidiarei din Orientul Mijlociu a brokerului international.
AON Corporation este lider mondial in furnizarea serviciilor de management de risc, brokeraj de asigurari si reasigurari, servicii de consultanta pentru capitalul uman si management, subscriere de asigurari speciale. AON are 43.000 de angajati care lucreaza in cele 500 de birouri ale sale aflate in peste 120 de tari.