1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ALLIANZ si Revolut, parteneriat pentru a oferi asigurare de calatorie utilizatorilor Revolut din 31 de tari

ALLIANZ Partners s-a asociat cu Revolut - dezvoltator de aplicatii de servicii bancare - pentru a oferi beneficii de asigurare de calatorie utilizatorilor Revolut din 31 de tari, informeaza ITIJ (the Insurance Travel & Health Journal).

Astfel, incepand cu luna aceasta, utilizatorii Revolut care detin conturi Premium si Metal, din 31 de piete din Marea Britanie si Spatiul Economic European (SEE), au, acum, acces la o gama de asigurari complete de calatorie, acestea fiind furnizate de catre ALLIANZ, prin intermediul aplicatiei Revolut.

Protectie pentru urgente medicale si pierderea bagajelor

Acoperirea prin asigurare include protectie pentru urgente medicale in strainatate si bagaje pierdute sau intarziate, acces la asistenta medicala 24/7 si la alte beneficii oferite de ALLIANZ, dar si acoperire pentru anularea sau intreruperea calatoriei cauzata de pandemii sau epidemii precum coronavirusul.

Totodata, utilizatorii Premium au acces la acoperire pentru persoanele aflate in intretinere pana la varsta de 17 ani, in timp ce, pentru detinatorii de conturi Metal, exista o acoperire extinsa de raspundere civila in caz de calatorie si o fransiza pentru inchirierea de masini.

"Revolut si ALLIANZ Partners au aceeasi misiune: sa asigure sanatatea si bunastarea clientilor atunci cand calatoresc, deoarece accesul la asistenta medicala si costurile acesteia nu ar trebui sa fie o limitare pentru a obtine sprijinul medical de care au nevoie. Prin acest parteneriat, clientii Revolut vor beneficia de un plan mai amplu de asigurare, cu protectie suplimentara, alaturi de toate caracteristicile excelente pe care le-au indragit", spune Balazs GATI - Global Head of Insurance, Revolut.

De asemenea, sursa citata mai evidentiaza si ca ALLIANZ Partners a colaborat, recent, si cu Collinson - o companie specializata in oferirea de beneficii pentru clienti -, pentru a oferi acces gratuit la saloanele din aeroport utlizatorilor platformei sale Allyz, in cazul intarzierii unui zbor.