1asig.ro
1asig.ro

ALLIANZ si LIME, front comun pentru a sustine nevoile de siguranta ale industriei de micromobilitate

5 min. / 1.540 cuvinte
LIME, liderul global in solutii inteligente de mobilitate ridesharing, si ALLIANZ, prin intermediul ALLIANZ Partners, entitate dedicata solutiilor de asistenta si asigurari, au incheiat un parteneriat stratregic global axat pe imbunatatirea sigurantei micromobilitatii. Printre altele, cei doi parteneri vor lansa un program global de educatie in materie de siguranta rutiera si vor distribui 50.000 de casti pentru utilizatorii de scutere electrice.

PROMO


ALLIANZ si LIME au lansat, impreuna, un program comprehensiv de asigurari care le ofera utilizatorilor LIME, automat, doua tipuri de asigurari: asigurare de accidente personale si asigurare de raspundere civila - ambele, fara costuri suplimentare. Acest lucru inseamna ca utilizatorii LIME pot folosi un scuter electric fara grija, stiind ca sunt protejati la tot pasul. Acest program va fi lansat in Europa, Orientul Mijlociu si Asia, fiind deja lansat in Franta si, partial, in Germania, Italia, Portugalia si Danemarca.

In calitate de lideri ai industriilor in care activeaza, LIME si ALLIANZ au deschis calea pentra a asigura atat siguranta micromobilitatii, cat si a transportului. Constienti de importanta sigurantei pentru utilizatori si pentru comunitatile pe care le deservesc, cei doi parteneri au co-proiectat o campanie de siguranta pentru urmatorii 2 ani, care se va desfasura pana in martie 2022, avand ca scop constientizarea problemelor de siguranta la nivelul micromobilitatii din intreaga lume.

Pentru a creste nivelul de constientizare in acest sens, dar si pentru a se asigura ca micromobilitatea din viitor va fi accesibila oricui, campania de siguranta va cuprinde, printre altele, urmatoarele initiative:
  • In cei doi ani, ALLIANZ va dona 50.000 de casti pentru utilizatorii de scutere electrice.
  • Utilizatorii vor fi invitati sa participe la un test interactiv despre siguranta rutiera in materie de scutere electrice, cu posibilitatea de a castiga curse gratuite cu LIME.
  • Utilizatorii vor putea invata mai multe despre siguranta rutiera atat prin intermediul unor clipuri video, cat si participand la cursuri de siguranta rutiera adresate utilizatorilor de scutere electrice, in cadrul carora vor fi distribuite castile donate de ALLIANZ.
Initial, aceste initiative vor fi lansate in Franta, in cooperare cu reteaua locala ALLIANZ, iar programul va fi adaptat si implementat, in urmatoare luni, si pe alte piete.

"Siguranta utilizatorilor LIME si a comunitatii noastre reprezinta principala noastra preocupare. Suntem incantati sa fim parteneri cu ALLIANZ in proiectarea unui program de asigurare si siguranta de cea mai buna calitate, deoarece expertiza lor profunda si leadership-ul lor vor fi de nepretuit in angajamentul pe care ni l-am luat pentru a sustine siguranta. Cum cererea de micromobilitate continua sa creasca la nivel global, siguranta trebuie sa ramana in prim plan. Acest program va asigura cel mai inalt standard pentru utilizatorii nostri si va stabili un nou nivel in industrie", a declarat Wayne TING - CEO, LIME.

"Intrucat lumea adopta, treptat, noua mobilitate multimodala, sustinem activ aceasta evolutie, oferind noi produse, solutii si servicii pentru ecosistemul de mobilitate emergent, pentru a face fata provocarilor pe partea de siguranta care apar odata cu aceasta transformare a mobilitatii. Ca lider la nivel de solutii de risk management, ALLIANZ colaboreaza cu cei mai importanti actori din piata de micromobilitate, pentru a crea solutii noi care sa asigure siguranta clientilor nostri. ALLIANZ se bucura sa se asocieze cu LIME pentru a crea o noua solutie de asigurare. Aceasta e o demonstratie clara cu privire la faptul ca, pentru LIME, siguranta si fiabilitatea reprezinta o prioritate si arata in continuare ca ALLIANZ este asiguratorul ales pentru Noua Mobilitate. Alaturi de LIME, suntem hotarati sa fim pregetiti pentru gestionarea riscurilor de mobilitate pentru intreaga lume, in viitor", arata si Sirma BOSHNAKOVA - CEO, ALLIANZ Partners.

351 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO