1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ALLIANZ-TIRIAC ofera gratuit ...

ALLIANZ-TIRIAC ofera gratuit servicii de consultanta medicala la distanta clientilor cu asigurari de sanatate si extinde acoperirile politelor

ALLIANZ-TIRIAC isi incurajeaza clientii sa aiba grija de sanatatea lor in timp ce raman in siguranta si confortul locuintei si include, fara niciun cost suplimentar, serviciul de consultanta medicala la distanta pentru politele de sanatate.

Serviciul de consultanta medicala la distanta este oferit printr-un parteneriat cu Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori privati de servicii medicale din Romania, fara niciun cost suplimentar pana in 15 iulie 2020. Serviciul dezvoltat de Medicover impreuna cu ATLAS este disponibil atat clientilor actuali persoane fizice si companii, cat si celor care vor incheia o polita de sanatate ALLIANZ-TIRIAC in perioada urmatoare, a anuntat asiguratorul.

Prin intermediul acestui parteneriat, cei aproape 150.000 de asigurati ALLIANZ-TIRIAC au acces direct la peste 100 de medici si numeroase specialitati medicale, printre care: medicina generala, medicina interna, pediatrie, diabet si nutritie, cardiologie, epidemiologie etc., fara a fi nevoiti sa apeleze la un serviciu de call center.

"ALLIANZ-TIRIAC a pus intotdeauna pe primul loc protectia clientilor si calitatea serviciilor oferite, astfel ca introducerea in mod gratuit a serviciilor de consultanta medicala la distanta este un pas firesc pe care il facem in actualul context. Este totodata o dovada de responsabilitate din partea celei mai mari companii de asigurari de sanatate din Romania si inca o masura prin care oferim asiguratilor nostri toate conditiile pentru a ramane stapani pe situatie", a declarat Aurel BADEA (foto), Director General Adjunct in cadrul ALLIANZ-TIRIAC.

Consultatiile medicale video online sau prin telefon sunt disponibile de luni pana duminica, in intervalul 08.00-20.00 prin accesarea link-ului mymedicover.atlas.app , precum si prin aplicatia ATLAS - Healthy mind & body, disponibila pentru sistemele iOS si Android.

Pentru a intra in legatura cu unul dintre medici, un asigurat ALLIANZ-TIRIAC trebuie sa urmeze trei pasi simpli:
  1. Completeaza formularul "creare cont" si introduce datele personale solicitate.
  2. Alege specialitatea medicala pe care o considera potrivita pentru nevoia sa medicala, precum si medicul, ziua si ora dorite pentru programare.
  3. In urma inregistrarii solicitarii, primeste o notificare de confirmare a programarii.
Pe langa introducerea in mod gratuit a serviciilor de consultanta medicala la distanta, ALLIANZ-TIRIAC va acoperi, pe perioada valabilitatii Ordonantelor Militare, costul serviciilor medicale accesate online sau prin telefon, in conformitate cu limitele pachetului ales, in reteau de clinici partenere ALLIANZ-TIRIAC sau la alte clinici medicale private din Romania, daca contractul de asigurare ofera acoperire in afara retelei de parteneri.

In acest caz, decontarea cheltuielilor se va efectua prin ramburs, dupa avizarea unei daune in aplicatia ALLIANZ-TIRIAC Mobile sau prin celelalte modalitati disponibile de avizare a daunelor.

"De asemenea, pentru afectiuni medicale aparute in perioada starii de urgenta sau cu maximum doua luni inainte de aceasta, ALLIANZ-TIRIAC extinde de la 90 de zile la 180 de zile termenul de valabilitate a recomandarilor si biletelor de trimitere acceptate la notificarea daunelor si, respectiv, termenul maxim de accesare a serviciilor medicale de la debutul simptomelor.

Masurile prezentate mai sus completeaza seria de actiuni pe care ALLIANZ-TIRIAC le-a implementat pentru a-si proteja clientii, angajatii, colaboratorii si partenerii, precum si solutiile digitale care le permit clientilor sa ramana tot timpul stapani pe situatie. Mai multe informatii despre masurile implementate pana acum si solutiile digitale pe care le punem la dispozitia clientilor nostri pot fi accesate pe website-ul ALLIANZ-TIRIAC", au mai spus oficialii companiei.

Pe piata asigurarilor, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari este al doilea mare jucator, cu o cota de piata de 12,43% si prime brute subscrise de aproximativ 1,36 miliarde de lei (circa 285,6 mil. EUR) - potrivit calculelor facute de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari doneaza 80.000 euro pentru achizitia a 5 aparate ATI pentru tratarea pacientilor COVID-19
ALLIANZ-TIRIAC ia masuri suplimentare in sprijinul clientilor in contextul raspandirii COVID-19
In lupta cu Coronavirus, asiguratorii si brokerii iau masuri fara precedent pentru protectia angajatilor si consumatorilor
Cum iti contactezi asiguratorul pe perioada crizei COVID-19?