1asig.ro
1asig.ro
ALLIANZ-TIRIAC ofera gratuit ...

ALLIANZ-TIRIAC ofera gratuit polita de locuinta PAD la incheierea politei facultative

5 min. / 1.540 cuvinte
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari lanseaza de Ziua Mondiala a Habitatului o campanie prin care sprijina proprietarii de locuinte sa-si protejeze caminele, oferindu-le gratuit polita obligatorie PAD clientilor care incheie o asigurare facultativa de locuinta cu o prima anuala de minimum 300 de lei si o frecventa de plata trimestriala, semestriala sau anuala.

PROMO


Polita PAD, cu o valabilitate de un an, este oferita gratuit clientilor care incheie o asigurare de locuinta facultativa emisa de ALLIANZ-TIRIAC in perioada 5 octombrie - 5 decembrie 2020. Sunt luate in considerare in campanie toate produse de asigurare facultativa de locuinta distribuite de ALLIANZ-TIRIAC, direct sau prin intermediari.

"ALLIANZ-TIRIAC vine astfel in sprijinul clientilor sai si le ofera protectie completa a locuintelor intr-o perioada in care, in plina pandemie de coronavirus, acestea au devenit mult mai importante, fiind in acelasi timp casa, birou si principalul scut de protectie in fata agresivitatii noului coronavirus", a transmis compania.

Datele ALLIANZ-TIRIAC arata ca, desi oamenii au petrecut mai mult timp acasa in ultimele luni marcate de pandemie, frecventa riscurilor la care sunt supuse locuintele nu s-a diminuat. Cele mai mari pagube consemnate in statisticile ALLIANZ-TIRIAC in aceasta perioada au fost provocate de incendii, insa cele mai frecvente daune au fost cauzate de inundatiile provocate de apa de conducta, de furtuna si vijelii si de avariile la instalatiile de incalzire centrala.

Prin campania derulata in umatoarele doua luni, ALLIANZ-TIRIAC ramane consecventa strategiei sale de incurajare a asigurarilor non-auto, cu accent pe servicii de calitate, datorita carora peste 200.000 de proprietari isi lasa anual locuinta in grija ALLIANZ-TIRIAC.

Peste 4.000 de proprietari care si-au asigurat locuintele la ALLIANZ-TIRIAC si au avut daune au primit, in prima jumatate din 2020, despagubiri de peste 14 milioane de lei.

Mai multe informatii despre beneficiile unei asigurari de locuinta si solutiile pe care le propunem pot fi accesate pe website-ul ALLIANZ-TIRIAC.

1.536 accesari