1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ALLIANZ-TIRIAC introduce plata online pentru politele de asigurare

Incepand din luna februarie, clientii ALLIANZ-TIRIAC Asigurari pot plati online, cu cardul, politele emise de companie. Astfel, prin intermediul noii facilitati, primele de asigurare pot fi platite cu orice card inrolat 3D Secure pentru plati pe internet, in orice valuta (USD, EUR, RON), atat pentru polite de asigurare generala (CASCO, RCA, locuinta, etc.), cat si pentru polite de asigurare de viata.

"Aceasta optiune de plata online, disponibila pentru orice card bancar inrolat pentru plati online, se adauga celor deja existente - plati numerar (la ghiseele bancilor partenere, la automatele de plati BRD precum si in reteaua PayPoint), plata cu cardul (in sucursalele ALLIANZ-TIRIAC si in sucursalele sau la automatele de plati ale bancilor partenere), prin debit direct, sau prin transfer bancar - si contribuie la cresterea accesibilitatii retelei ALLIANZ-TIRIAC de colectare a primelor de asigurare", a explicat Bogdan ZAMFIRESCU, Director Divizie Operatiuni Back Office, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari.

Optiunea este accesibila din pagina de internet a ALLIANZ-TIRIAC (www.allianztiriac.ro), in sectiunea "Plateste prima de asigurare". Plata se realizeaza prin intermediul solutiei de management al PayU.

Conform reprezentantilor companiei, introducerea acestei noi modalitati de plata a primelor de asigurare reprezinta inca un pas facut in directia digitalizarii si eficientizarii operatiunilor si serviciilor companiei. Un alt pas spre digitalizare a fost facut de ALLIANZ in anul 2013, odata cu lansarea notificarii online a daunelor pentru asigurarile auto si de locuinta.

"Digitalizarea reprezinta o mega-tendinta care se manifesta pregnant la nivel mondial in toate domeniile. Aceasta va influenta din ce in ce mai multe procese si servicii pe care companiile le pun la dispozitia clientilor. Odata cu schimbarea modului de viata si de interactiune ale oamenilor, ne propunem ca, prin intermediul digitalizarii unor procese, sa fim prezenti acolo unde clientul isi doreste. In cadrul Allianz-Tiriac, odata cu implementarea acestui sistem de plata, mai facem un pas in directia cresterii gradului de digitalizare a serviciilor oferite, acestea devenind mai usor accesibile, chiar de acasa, sau de la birou, din fata calculatorului", a afirmat Bogdan ZAMFIRESCU.