1asig.ro
1asig.ro

ALLIANZ-TIRIAC a primit 12 notificari de dauna dupa explozia din Galati

5 min. / 1.540 cuvinte
ALLIANZ-TIRIAC a primit, pana vineri dupa-amiaza, 12 notificari de dauna ca urmare a exploziei puternice care a avut loc joi in orasul Galati, in urma careia au fost afectate mai multe locuinte, precum si un hotel. Un partener ALLIANZ-TIRIAC specializat in evaluarea daunelor s-a deplasat deja personal la fata locului pentru a accelera solutionarea dosarelor de dauna, a anuntat compania.

PROMO


"Suntem alaturi de asiguratii nostri si de familiile lor si am initiat deja toate demersurile necesare pentru ca, in cel mai scurt timp, sa evaluam pagubele si sa platim despagubirile. ALLIANZ-TIRIAC isi demonstreaza inca o data angajamentul de a fi alaturi de clientii sai in cele mai grele momente prin servicii prompte", a declarat Aurel BADEA, Director General Adjunct al ALLIANZ-TIRIAC.

Asiguratii pot notifica daunele la numarul de telefon: 021 201 911 80 sau direct pe website-ul ALLIANZ-TIRIAC in baza formularului online de notificare.

ALLIANZ-TIRIAC este asiguratorul a peste 200.000 de locuinte din Romania si unul dintre principalii promotori ai constientizarii riscurilor de orice natura. In aceasta perioada derulam o campanie prin care incurajam proprietarii sa-si asigure locuintele, oferindu-le gratuit asigurarea obligatorie (PAD) la incheierea uneia facultative.

Peste 4.000 de proprietari care si-au asigurat locuintele la ALLIANZ-TIRIAC si au avut daune au primit, in prima jumatate din 2020, despagubiri de peste 14 milioane de lei.

695 accesari