1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ALLIANZ-TIRIAC, VIVACE pe Pilonul III

Ieri, marti, 19 iunie a.c., Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat prospectul schemei de pensii facultative, "AZT VIVACE" al ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private. Decizia a fost luata in baza Legii nr.204/2006 privind pensiile facultative si a Normei nr.5/2006 privind informatiile continute in materialele publicitare referitoare la fondurile de pensii facultative si administratorii acestora (Pilonul III).

De altfel, compania a lansat, pe 4 iunie a.c., vanzarile pentru primul fond de pensii facultative, AZT Moderato.
ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private sprijina, in calitate de Partener Oficial, desfasurarea Primului Forum Regional de Pensii Private, care se va desfasura joi, 28 iunie a.c., la Cluj-Napoca.
Principalele teme care vor fi analizate si dezbatute cu ocazia acestui eveniment de anvergura sunt impactul reformei pensiilor si oportunitatile oferite angajatorilor si angajatilor.

La acest Forum vor participa reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, personalitati politice, principalii operatori din domeniul pensiilor private, lideri si specialisti in resurse umane din cele mai importante companii locale si reprezentanti ai presei.

Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial al Forumului: www.xprimm.ro .

Pentru inscrieri si informatii:
Daniela ALECU, Event Coordinator
Tel.: 0788.331.280, 0752.111.410
E-mail: daniela.alecu@mxp.ro