1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari doneaza ...

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari doneaza 80.000 euro pentru achizitia a 5 aparate ATI pentru tratarea pacientilor COVID-19

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari sustine eforturile de combatere a noului coronavirus, prin dotarea cu cinci aparate ATI in valoare de 80.000 de euro a spitalului modular - construit de asociatia "Daruieste Viata" in curtea Spitalului Elias din Bucuresti pentru tratarea cazurilor grave de COVID-19 - precum si a unor spitale din tara.

"ALLIANZ-TIRIAC este unul dintre cei mai importanti actori din piata de asigurari din Romania, una dintre primele linii de aparare impotriva riscurilor de orice natura, dar si cea mai mare companie de asigurari de sanatate, astfel ca intelegem pe deplin impactul acestei pandemii si implicatiile asupra sanatatii publice. Ne aflam in mijlocul unei crize fara precedent si avem nevoie de solutii rapide pentru a salva cat mai multe vieti. Ne-am alaturat luptei contracronometru impotriva noului coronavirus si initiativei de a investi concret in dezvoltarea infrastructurii medicale prin dotarea cu cinci aparate ATI pentru a oferi o sansa in plus la viata pacientilor aflati in stare grava", a declarat Virgil SONCUTEAN, CEO al ALLIANZ-TIRIAC.

Asociatia "Daruieste Viata" a inceput constructia unui spital modular in curtea Spitalului Elias din Bucuresti, unde vor fi tratate cazurile grave de imbolnavire cu COVID-19. Spitalul va trata pacientii cu COVID-19 in stare critica, obiectivul fiind izolarea acestora si prevenirea transmiterii virusului altor pacienti aflati in stare grava si tratati in sectiile ATI ale spitalelor existente. Doua dintre cele cinci aparate ATI vor fi directionate catre spitalul modular, iar trei vor ajunge la spitale din tara.

De asemenea, ALLIANZ-TIRIAC va sprijini strangerea de fonduri intr-un cont dedicat Daruieste Viata, invitandu-si angajatii, colaboratorii si partenerii sa doneze si sa-i ajute astfel in lupta impotriva noului coronavirus pe super-eroii acestor zile: medicii si personalul medical.

Prima donatie in acest sens, in valoare de 5.000 de euro, a fost facuta deja de ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private. Sumele directionate voluntar in acest cont vor fi utilizate pentru achizitia de echipamente medicale de protectie pentru personalul medical din spitale de urgenta din tara.

"In aceste zile ne punem speranta in profesionalismul medicilor. Dar pentru ca ei sa-si poata indeplini misiunea au nevoie si de ajutorul nostru. Orice gest de solidaritate conteaza si are puterea de a face diferenta", a afirmat Virgil ICHIM, CEO al ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private.

ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private este al doilea cel mai mare administator de pensii private din Romania. Cele doua fonduri de pensii private ale ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private, AZT Viitorul Tau si AZT Moderato, au impreuna aproximativ 1,6 milioane de participanti. Actionarul ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private este ALLIANZ-TIRIAC Asigurari.

Pe piata asigurarilor, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari este al doilea mare jucator, cu o cota de piata de 12,43% si prime brute subscrise de aproximativ 1,36 miliarde de lei (circa 285,6 mil. EUR) - potrivit calculelor facute de XPRIMM Publications in baza datelor transmise de ASF.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
ALLIANZ-TIRIAC ia masuri suplimentare in sprijinul clientilor in contextul raspandirii COVID-19
In lupta cu Coronavirus, asiguratorii si brokerii iau masuri fara precedent pentru protectia angajatilor si consumatorilor
Cum iti contactezi asiguratorul pe perioada crizei COVID-19?