1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari a numit un nou Director Financiar

Adriana MATACHE preia functia de Director Financiar al ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, incepand cu 24 ianuarie a.c., inlocuind-o pe Liliana STEFENEL, a anuntat luni compania de asigurari.

Cu o experienta de actuar si auditor financiar de peste 14 ani, Adriana MATACHE s-a alaturat echipei ALLIANZ-TIRIAC in 2017, in calitate de Director al Departamentului Actuariat Financiar. Adriana este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, fiind licentiata atat in Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, cat si in Stiinte actuariale.

In ultimii ani, Adriana MATACHE a coordonat diverse echipe si proiecte in cadrul Ernst&Young si PricewaterhouseCoopers si a condus Serviciul Actuariat si Analiza de Piata - Directia Supraveghere si Control, Sector Asigurari-Reasigurari din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).

"Echipa de Board ii multumeste Lilianei STEFENEL pentru contributia adusa, iar Adrianei MATACHE ii ureaza mult succes in noua provocare", transmite ALLIANZ-TIRIAC Asigurari.

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari este una dintre cele mai mari companii de pe piata locala, cu o cota de piata de 13,26% la sfarsitul primelor noua luni din 2018, conform ASF.