1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ACORD Grup marcheaza 18 ani de ...

ACORD Grup marcheaza 18 ani de activitate ajutand batranii din centrele de ingrijire

In vremuri deosebite, in care tindem sa ne indepartam tot mai mult unii de ceilalti, exista si companii care isi propun sa construiasca punti de legatura intre oameni. ACORD Grup a lansat o campanie de caritate la aniversarea celor 18 ani de activitate in piata de asigurari din Republica Moldova, astfel ca, atat managerii regionali, cat si intreg colectivul companiei au donat fructe, masti de protectie si dezinfectanti pentru 18 centre de ingrijire a batranilor.

"Ghidati de bunul simt, spirit civic si raspundere sociala ne-am propus sa sarbatorim aniversarea celor 18 ani de activitate a Societatii de Asigurare ACORD GRUP printr-o forma inedita - am organizat o campanie de caritate. In acest sens, am oferit ajutoare sub forma de fructe, masti de protectie si dezinfectant la 18 aziluri de batrani din toata tara", au precizat pentru xprimm.md oficialii companiei.

Colectivul ACORD Grup spune ca experienta traita a fost unica si ii motiveaza pentru desfasurarea unor noi astfel de actiuni. "Am trait o experienta unica, plina de emotii pozitive. Experienta, care astazi ne motiveaza la desfasurarea unor noi actiuni de caritate".

Societatea de asigurari "ACORD Grup" S.A. - activeaza pe piata asigurarilor si reasigurarilor din Republica Moldova incepand cu anul 2002. Capitalul social al companiei constituie 37. 000.075 lei. Conform licentelor pe care le detine compania presteaza peste 20 tipuri de servicii de asigurare, destinate persoanelor fizice si juridice.

In prezent, S.A. "ACORD Grup" SA detine pozitiile de frunte in asigurarea riscurilor aviatice in Moldova, mai mult decat atat, este bine cunoscuta si in strainatate, ca un partener de incredere.