1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ACE Life, o noua companie de asigurari de viata in Europa

ACE

ACE Limited a obtinut aprobarea Autoritatii Serviciilor Financiare din Marea Britanie (FSA) privind stabilirea unei noi companii de asigurari de viata in Londra, numita ACE Europe Life Limited.
Noua entitate va opera sub brandul ACE Life, alaturi de reteaua ACE European Group, urmand sa se extinda in zece state europene in cursul acestui an si, in continuare, in 2008.

"ACE reprezinta liderul european in vanzarea directa de produse de asigurari pentru accidente si boala, distribuite clientilor printr-o serie diversa de parteneri. Infiintarea acestei companii de asigurari de viata va completa oferta noastra europeana cu produse aditionale de acoperire, destinate clientilor colaboratorilor nostri din segmentul corporate", a declarat Edward LEVIN, CEO al ACE Europe Life si Vicepresedinte Executiv al grupului ACE Europe.

Asiguratorul de viata nou-format se va concentra pe piata produselor de protectie financiara, in completarea activitatii ACE European Group si va colabora cu o serie larga de parteneri din Europa, reprezentand institutii financiare si companii de retail, servicii publice, media, telecomunicatii si din domeniul turismului.

Primele produse vor fi lansate in Spania si Franta, urmatoarea piata tinta fiind cea scandinava.
In plus, compania va dezvolta o propunere de protectie a platilor pentru asigurari, pentru partenerii din aria serviciilor financiare din Europa Centrala si de Est.