1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

A sasea editie a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" a inceput oficial!

In Romania exista, in momentul de fata, 8,92 milioane de locuinte, iar in fiecare zi acestea sunt expuse, inevitabil, unei multitudini de riscuri. Inundatiile, incendiile, alunecarile de teren, dar si furturile din locuinta sunt doar cateva exemple. Cu toate acestea, nici 20% dintre locuintele din Romania nu sunt protejate printr-o polita de asigurare, nici macar cea obligatorie.

In acest context, APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor lanseaza cea de-a VI-a editie a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", reamintindu-le romanilor ca pot face ceva pentru siguranta locuintei lor, chiar si in fata unor dezastre de proportii sau incidente pe care, oricat si-ar dori, nu le pot prevedea.

Proiectul se deruleaza in perioada 1-31 octombrie si include:
  • O ampla campanie nationala de informare si educare a populatiei cu privire la asigurarea locuintelor, avand la baza distributia de materiale informative;
  • Diseminarea mesajelor cu privire la necesitatea asigurarii locuintei printr-o campanie dedicata derulata prin mijloacele specifice social media;
  • Un eveniment dedicat riscurilor catastrofale si asigurarilor de locuinta: ICAR - Forumul International al Riscurilor Catastrofale.
Ca la fiecare editie, campania va duce mesajul catre publicul tinta format din proprietarii de locuinte din Romania in cat mai multe forme, prin toate canalele pe care le are la dispozitie. Printre acestea:
  • Un chatbot care va oferi informatii despre asigurari si masuri de siguranta a locuintei;
  • Postari cu potential de viralizare in social media;
  • Distributie de materiale informative in marile galerii comerciale, prin intermediul partenerilor campaniei;
  • ... si multe altele.
Campania este realizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si beneficiaza de sprijinul Partenerilor: UNSICAR, UNSAR, PRBAR, PAID Romania, OMNIASIG VIG, GROUPAMA, ALLIANZ - TIRIAC Asigurari, ASIROM VIG, ASITO Kapital, GRAWE Romania, GOTHAER Asigurari Reasigurari, GARANTA, EUROINS Romania, EUROLIFE, MARSH, AON, DAW Management Broker, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker, LEADER Team Broker, MILLENIUM Insurance Broker, VERASIG Broker, OTTO Broker si ARTS - Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate.

Mesajul este amplificat prin transmiterea sa de catre Partenerii Media: RFI Romania, CasePractice.ro, Revista BIZ, Ziua Veche, SpatiulConstruit.ro si SporulCasei.ro.

Mai multe detalii sunt disponibile pe asigurarealocuintelor.ro, precum si pe pagina de Facebook Asigura-te.

PROMO