1asig.ro
1asig.ro
A mai ramas doar o saptamana pana ...

A mai ramas doar o saptamana pana la Luna Asigurarilor de Sanatate

5 min. / 1.540 cuvinte
"Luna Asigurarilor de Sanatate", noua campanie de educatie financiara si de informare privind asigurarile de sanatate si necesitatea unui stil de viata sanatos, va incepe oficial pe 1 februarie a.c.

PROMO


Campania este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul celor mai importante entitati si companii din piata de asigurari si de brokeraj din Romania.

Obiectivul principal al proiectului vizeaza schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ, atat in ceea ce priveste incheierea de asigurari de sanatate, cat si un stil de viata sanatos.

In cadrul campaniei, mesajele vor fi transmise publicului larg prin intermediul social media, cu precadere sub forma unor filmulete educative. De asemenea, Inimila - primul chatbot dedicat asigurarilor de sanatate si unui stil de viata sanatos, primeste o actualizare, oferind mai multe informatii romanilor interesati de aceste subiecte.

Campania se desfasoara intr-o perioada in care sanatatea este mentinuta in atentia tuturor si, concomitent, sistemul de sanatate public este sufocat de influxul de pacienti adus de pandemia COVID-19. In acest context, este imperios necesar ca romanii sa realizeze ca, prin intermediul unei asigurari de sanatate, se pot indrepta catre sistemul privat. De asemenea, in ultimii ani, se remarca un interes in crestere al romanilor pentru asigurarile de sanatate, alaturi de o orientare din ce in ce mai mare catre un stil de viata sanatos.

Mai multe detalii urmeaza sa fie oferite pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro, pe totuldespreasigurari.ro, dar si pe Instagram/totuldespreasigurari.

1.510 accesari