1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
A inceput editia a IV-a a ...

A inceput editia a IV-a a campaniei nationale "Luna Asigurarilor de Sanatate"

Sanatatea presupune o investitie pe termen lung, de care fiecare este responsabil. Iar pentru ca un mesaj sa fie inteles, retinut si aplicat, acesta trebuie sa fie adus constant in atentia publicului. Tocmai de aceea, campania nationala de informare si educatie financiara "Luna Asigurarilor de Sanatate" ajunge, in 2023, la cea de-a patra editie.

Intre 1 martie si 7 aprilie, romanii vor afla mai multe despre rolul si beneficiile asigurarilor de sanatate, dar si despre cum pot implementa mai usor obiceiuri sanatoase, pe care sa le pastreze.

Obiectivele principale ale proiectului includ schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ, atat in ceea ce priveste incheierea de asigurari de sanatate, cat si un stil de viata sanatos, precum si cresterea gradului de informare a romanilor in ceea ce priveste rolul si beneficiile asigurarilor de sanatate.

Campania nationala de informare si educatie financiara "Luna Asigurarilor de Sanatate" este organizata de APPA - Asociatia pentru Promovarea Asgurarilor cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt EUROINS Romania, GRAWE Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GROUPAMA Asigurari, AEGON Romania, SAFETY Broker, BRD Asigurari de Viata, PROFIDUCIARIA, INTER Broker, SIGNAL IDUNA, MEDIHELP, ASIGEST Broker, CAMPION Broker, DAW Management Broker de Asigurare, HOBBIT Broker si ASISOFT. Partenerul Sportiv al campaniei este Federatia Romana de Bowling.

Mesajele campaniei vor fi transmise si de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro, in calitate de Parteneri media.

Esti gata sa devii responsabil pentru sanatatea ta? Vorbeste cu Inimila - chatbot-ul care iti ofera informatii despre asigurarile de sanatate, dar care iti da si sfaturi despre un stil de viata sanatos si, mai mult, iti lanseaza o serie de provocari! Urmareste-ne pe Facebook sau pe Instagram!