1asig.ro
1asig.ro
A inceput campania de educatie ...

A inceput campania de educatie financiara "Afla totul despre asigurari"!

5 min. / 1.540 cuvinte
Tu ai intrebari despre asigurari? Incepand din 19 aprilie a.c., timp de 10 saptamani, se desfasoara prima editie a campaniei nationale de educatie financiara "Afla totul despre asigurari" organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, Romania, in parteneriat cu BNAA - Biroul National al Asiguratorilor Auto din Moldova.

PROMO


Proiectul isi propune sa transforme produsele de asigurare in produse financiare mai usor de inteles si de accesat de catre consumatori, urmarind, in final, sa creasca gradul de educatie financiara si de informare cu privire la aceste produse.

Asadar, in cadrul campaniei vor fi transmise cele mai importante informatii pe care moldovenii trebuie sa le cunoasca despre asigurari, in general, precum si despre cele mai importante tipuri de asigurare pe care acestia le au la dispozitie. Primele doua saptamani ale proiectului vor fi dedicate unor concepte de baza din domeniu.

Ulterior, consumatorii vor afla mai multe despre asigurarile RCA, Carte Verde si CASCO, iar ultimele doua saptamani ale campaniei vor fi dedicate altor produse de asigurare care vin in sprijinul consumatorilor, inclusiv cele de locuinte si cele de calatorie.

Mesajele online vor fi distribuite prin intermediul paginii de Facebook Totul despre asigurari in Moldova, iar consumatorii vor putea accesa oricand portalul de informare totuldespreasigurari.md pentru a afla mai multe detalii despre temele abordate.

649 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO