1asig.ro
1asig.ro
A inceput Luna Asigurarilor de ...

A inceput Luna Asigurarilor de Sanatate!

5 min. / 1.540 cuvinte
Februarie este Luna Asigurarilor de Sanatate! Noua campanie de educatie financiara si de informare privind asigurarile de sanatate si necesitatea unui stil de viata sanatos a inceput pe 1 februarie a.c. si invita romanii sa descopere cum pot avea grija de sanatatea lor.

PROMO


Campania este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR.

Partenerii proiectului sunt: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, METROPOLITAN Life, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, SIGNAL IDUNA, MERCER MARSH Benefits, PRO Fiduciaria, GrECo Romania, FUNK Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, CAMPION Broker, DAW Management Broker, INTER Broker, AON Broker, GLOBASIG Broker si HOBBIT Broker.

Partenerii media ai proiectului sunt Asiguropedia, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro, pe totuldespreasigurari.ro, dar si pe Instagram/totuldespreasigurari.

Obiectivul principal al proiectului vizeaza schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ, atat in ceea ce priveste incheierea de asigurari de sanatate, cat si un stil de viata sanatos.

Campania se desfasoara intr-o perioada in care sanatatea este mentinuta in atentia tuturor si, concomitent, sistemul de sanatate public este sufocat de influxul de pacienti adus de pandemia COVID-19. In acest context, este imperios necesar ca romanii sa realizeze ca, prin intermediul unei asigurari de sanatate, se pot indrepta catre sistemul privat. De asemenea, in ultimii ani, se remarca un interes in crestere al romanilor pentru asigurarile de sanatate, alaturi de o orientare din ce in ce mai mare catre un stil de viata sanatos.

2.401 accesari